reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
a ja właśnie się objadłam świeżo upieczonym ciastem z truskawkami i kruszonką:-) mniam..pycha! Już od dłuższego czasu mi chodziło ciasto po głowie tylko że ze śliwkami a że śliwek nigdzie jeszcze nie widzę to musiałam zadowolić się truskawkami:-).

Kinga- no musisz czekać nie ma innej opcji.

anisen trzymam kciuki za wizytę! wiem co znaczy być w zagrożonej ciąży bo moja ostatnia była od 16tc na podtrzymaniu i pierw dostawałam kaprogest w zastrzykach a potem fenoterol pierw w tabletkach a jak nie pomagało to dożylnie...ale donosiłam.

Hej kochane, ja już po pobraniu krwi upuścili mi aż 2 fiolki tyle tych badań było, bo robiłam progesteron, prolaktynę, testosteron, tsh, t3, t4 oraz różyczkę igg, ledwo co przeżyłam.... babka wbiła igłe i tak sobie nią ruszała bo chyba obok żyły się wbiła, ale jestem :) wyniki jutro po 15 będą ta więc jak odbiorę je sobie w piatek to się nic nie stanie. Chociaż 29.04 jak robiłam ogólne badania krwi to lekarz zlecił mi też TSH i wyszło mi 1,63 mlU/l więc podobno spoko :)
Nusia migiem do lekarza dowiedzieć się co to może być :tak: chociaż ja mam przeczucia na fasolkę :tak::-D:-)

Ostatnia edycja:
patu$ hahaha no tak tak na pewno. Ja zwariowana to czemu fasolka mialaby byc normalna ? :-D

anisen wiesz co jesli to nie uspokoi sie do piatku chyba pojde, teraz kurcze boje sie, ze lekarz mi powie ze to moje wyimaginowane dolegliwosci choc niestety ale brzuch mam twardy i napiety caly czas :dry:

Ostatnia edycja:
Kochanie moje zacytuje Ciebie " dopóki nie ma @ jest nadzieja" tak więc........
A tak z innej beczki, co sądzisz o tym moim wykresie można już zaznaczyć owu? jak tak to jak to zrobić? :zawstydzona/y:

Ja zaznaczylabym w 17 dniu cyklu :tak:a jak robisz ? wchodzisz w wykres i w dzien (17dc) i masz tam opcje - ustawienie granic. Ustawiasz : granica wyzszych temperatur :happy: i samo zaznaczy Ci linie i cala reszte.

Witajcie, chcialam sie pochwalic ze od dzisiaj jestem magister Pedagogiki Przedszkolnej i Wczesnoszkolnej, stresu bylo co nie miara ale sie udalo, jestem padnieta...a jeszcze robie torcika dla kolezanek z pracy zeby to uczcic. Buziaczki, zajrze jutro przed praca bo mam na 11.00.

reklama
Do góry