reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Anisen ja tez mysle do pazdziernika a pozniej L4, zwlaszcza ze pracuje z malymi dziecmi wiec jak brzuszek urosnie to nie dam rady sie nimi zajmowac.

Ja dzisiaj rano zwymiotowalam, i od rana spokoj.

A jak Wasze brzuszki, Misia widac juz cos? U mnie rano tak srednio ale wieczorem juz mi wychodzi brzucholek. Dzisiaj czuje łaskotanie od czasu do czasu.

misia ja tez bym odwagi nie miala, ale wiesz, Ł. sie porwal z maszynka wiec nic nie mowilam :wściekła/y: Nasze dokladnie tak samo ogolone, tylko wiecej z ogonka maja sciete :happy: musze im wreszcie fotki pocykac :happy:

90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07

Ostatnia edycja:
Myśle dziewczyny ze każda praca ma swoje zalety i wady ;)
Bardzo cenie to ze sama decyduje co robie, w zasadzie w ramach programu nauczania ale mam na to wpływ. Cenie to ze każdy dzień jest inny i to praca z uczniami czyli każdy z nich to nowa osobowość która wnosi coś na lekcji, no a do tego cenię to ze po lekcji wychodzą i coś wiecej wiedzą, więcej potrafią, rozszerza im sie pogląd itp. Więc nie jest tak że tylko czarno ;)
ale muszę przyznać że zupełnie inne priorytety miałam jak byłam sama a teraz jak jest mąż i dzieci inne ;) już nie na pierwszym miejscu jest szkoła

Nuuśka no właśnie - wklej :D
Sylka no juz jest taki ze nie daje rady wciagnac :D zwlascza wieczorem :) i jak zawsze mielam faliscie miekki z tluszczyku to zaczyna byc twardy :D he he

misia jutro poproszę Ł. żeby porobil im fociaki, bo za niedługo to sierść już zacznie odrastać :happy:

ide się polozyc dziewczynki :* Spokojnej nocy:*

witam. przyszłam trochę fluidow wam wysłać niby ciążowe działają mocniej. &&&&&& . u mjie w dalszym ciągu słabe objawy ciąży. az zrobilam dodatkowe testy zeby sie upewnić. juz bym chciala lekarza odwiedzić.

Witam. Zrobiłam test i ku mojemu zaskoczeniu jedna krecha ! To jest nie mozliwe. Beta wyraźnie pokazuje ciążę a testy każdy inny w dodatku z innych aptek. Nie robie już więcej testów ani bety, poczekam do wizyty i tyle :tak:

reklama
Do góry