reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Ja tez mam bolesne miesiaczki ale jak wiecie regularne jak w zegarku.
Sandra moze to faktycznie po tych tabsach?

My z Ł. mamy 120 m2 3 duze pokoje kuchnie lazienke werande i dlugi korytarz do tego dochodzi kotlownia i schowek. Pewnei sie zapytacie ile my placimy za mieszkanie a to jest dom jednorodzinny z tym ze rodzice maja parter a my pietro z osobnym wejsciem. Wiec u nas problemu z pokojem dla maluszka nie bedzie ale na poczatku bedzie z nami w naszej sypialni:)

reklama
No to fajnie ja wychowalam sie w domku :-) ale od 3 lat mam wlasne mieszkanie, kazdego dnia dziekuje, ze nie musialam brac na to kredytu :-) rodzice maja 3 pokoje okolo 67m zawsze jak cos bedzie mozna sie z nimi zamienic :-)
No u mnie regulacja trwa bardzo szybko bo nawet jak bralam tabsy przez dluzszy okres czesto robilam sobie przerwy wlasnie by go regulowac :-)
jeszcze godzina w pracy i powoli bede sie zwijac do domku :-) ale niestety jutro rano znowu pobudka o 4-4.30 i do pracy na 14 godzin :-( ale pozniej kilka dni wolnego na cale szczescie :-) i w przyszlym tygodniu tylko w poniedzialek i srode do pracy i to tylko na 12 godzin - cale szczescie :-)
Bedzie czas by nabrac sily na staranka :-)

Dziewczyny, jak można zaprosić osoby do grupy zamkniętej? Założyłam grupę, ale nie wiem jak zapraszać i zakładać nowe tematy. To grupa o wszystkim, bez trollowania, czy to aktywnego, czy biernego:-)

avensis muszz wejsc w zakladke admin po lewej stronie i tam masz zaproszenia/oczekujace zaproszenia a potem wyszukujesz uzytkownikow po nicku zaznaczasz i akceptujesz:)

anuszka ostatnio mogłam częściej teraz jakos nie mam czasu nawet w domu :| Na wszystko wiecznie brakuje uch.

misia pewnie ze wesoło, gorzej czasem, bo wczoraj stwierdziłam, ze Desperado będzie pierwszy w lozeczku przyszłego dzidziolka.Tylko ze on ma jedna wade - slini się :wściekła/y::-D wiec może być ciężko...

No w końcu w domu, wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :tak::tak:
Suwaczki poprawione, ale trzeba będzie pewnie wziąć poprawkę na to, że @ rozkręci się dopiero w nocy:dry::dry:
Mój Tito raczej do łóżeczka się nie zmieści bo to całkiem spory piesek :)
a to Gizmak :) SAM_0649.jpg

Jak coś kochane to dodajcie mnie do listy, że jest @

Załączniki

• SAM_0649.jpg
    SAM_0649.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
reklama
ale Gizmak jest fajny :D
Nuuuśka a czemu sie slini? :D Niestety moje koty tez będą pierwsze w łóżeczku dzidziusia... i wiem, ze Messi będzie mega zazdrosny i o to sie boje.... ze albo naszcza na cos albo na cos innego :D

Do góry