reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
A tu są fotki pościeli która dostałam od M
IMG_0053.jpgIMG_0054.jpg

Załączniki

• IMG_0054.jpg
    IMG_0054.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 18
  • IMG_0053.jpg
    IMG_0053.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 19
Sandra !!!! czekamy !!! z niecierpliwością :tak: . @ się skończyła w końcu. Chce już zacząć staranka a tu kłótnia z mężem. Boje się że mó gin mnie okrzyczy jak mu powiem że sama odłożyłam tabsy bez jego wiedzy :-)

sandra a nie możesz tam zadzwonić ????? bo ja zaraz obgryze wszystkie paznokcie !! :wściekła/y:

anuszka wiesz co Kochana tu nie chodzi o staranka takie z czystej ochotki, bo po prostu nie można za bardzo chyba. Czytalam ze kiedy robi się laparo we wczesnych tyg. ciąży wtedy najczęściej się roni, bo z reguly przy ciąży zabiegi wykonuje się powyżej 20-go tygodnia ciąży.
A ja się boje bo wiesz ja mysle sobie tak - a noz by się udało i co... :zawstydzona/y:jak będę szla do zabiegu będę w 23 dc. I jak mi tam tak zaczna grzebać to obawiam się ze tak czy siak zlikwidowaliby to, co zaczelo się tam "wyfasolkowywac" oczywiście nie mowie tu o swiadomym działaniu :-(Ale chyba nie byłby to dobry pomysl tak mysle slonce.

Bo mój gin stwierdzi że krótko je brałam i mam się zastanowić czy chce je w koncu czy nie :-) Ale on jest w porządku sam mi powiedział że jak bede chciała odstawić to odstawie :)

reklama
Do góry