reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
angelaa_w dlatego ja się na nic nie nastawiam, cała jestem podminowana i w nerwach mam wrażenie że czas strasznie wolno płynie, ja byłam na Marywilskiej to zajęta byłam czym innym, a teraz masakra jakaś. Mam już dość tego czekania i wogóle, ale luzik, wiem że muszę być cierpliwa i cierpliwość popłaca. @ nadal się nie pojawiła

no własnie zrobiłam test owu w 10dc a ovufriend mi wyliczył że ovu była w 9dc niby bo dzisiaj jest 12dc a ja od 2 dni mam temperaturę podwyższoną.
wcześniejszych dni nie podaję bo były poniżej 36,6 ale:
8dc- 36,6
9dc- 36,6
w 10dc nie mierzyłam tempki bo zaspałam
w 11dc - 37,00
w 12 dc- 36,9

myślicie że faktycznie mogła być owulacja w tym 9dc? nie za wcześnie. W sumie zdarzały mi się już cykle 24-25 dniowe. No sama nie wiem zobaczymy jak wyjdą pomiary w najbliższych dniach.

swoją drogą wiecie co? trójkę dzieci ( a prawie czwórkę) poczełam bez rzadnych testów i wykresów. Było spontanicznie i na luzie i się udawało i chyba tak było dobrze. Teraz jakaś bardziej zestresowana jestem sama nie wiem czemu.

Sandra- czekam razem z tobą na wyniki i trzymam &&&&
Sylka11 - piękne tłuste krechy!

Ostatnia edycja:
No mam nadzieje, że jeszcze przed 19 uda mi się napisać :))) Narazie nie pozostaje nic innego jak czekanie, w sumie mogłam im chyba powiedzieć żeby wysłali mi te wyniki na maila, teraz żałuję że tego nie zrobiłam bo betę robiłam w prywatnej klinice

sandra, czekamy:-)

U mnie, chyba, na dniach albo nawet godzinach owulacja. Czuję to, no i ginka mówiła na czwartkowej wizycie, że za 6-7 dni pęcherzyk powinien pęknąć, bo w 6 dc miała już 12 mm. Reszta była mniejsza, ale były i w lewym i prawym. Jeśli będzie Junior w tym cyklu, to z prawego jajnika:-D

reklama
:-)

No i ide na zabieg.Ginka powiedziała, ze jej również zależy na zbadaniu droznosci jajowodow u mnie, także termin mam ustalony na 3 czerwca na 7.15 .

nuśka KOCHANIE MOJE!!! Zachowałam się jak gówniarz i w ogóle nic nie skomentowałam Twojego posta!!!! Wybacz mi Słoneczko!!!!

to już za 2 tygodnie, wiesz w sumie dobrze, że Ci zrobią drożność jajowodów, aczkolwiej na pewno masz drożne bo w końcu masz Ole, a czemu miałyby CI się zapchać??
A ta narkoza to będzie taka długa, czy taka na trochę? ja pamiętam jak byłam w szpitalu lezałam juz na stole i anestozjolog dał mi żyłe i założył maseczkę i nic... i mówię mu "chyba na mnie nie działa" no i w tym momencie film się urwał :D obudziłam się już w łóżku. A bałam się tego tak, że prawie w majtki ze strachu sikałam....

a u mnie BURZE głupie są codziennie, wczoraj piorun tak walnął,że z kotem na równe nogi skoczyliśmy :D

Jak się dziś czujesz ???

Mnie boli brzuch.... od tych zaparć głupich.... wrrrrrrr

Do góry