reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Sandra ten miesiac bedzie dla Was wszystkich pomyslny, jak Wam sie uda to urodzicie w lutym , a zawsze luty to szybciej do wiosny,a wiosna mozna czesciej spacerowac z dzidzia, niz zima :-)

sandra i bardzo dobrze, ze masz do tego takie nastawienie Kochana na prawde ! To początek staranek, z czasem na pewno wszystko będzie dobrze :happy2: musisz tak myslec, b inaczej zwariowalabys Slonce !

Na pewno się uda zobaczysz :* Trzeba w to wierzyc.

Ochlodzilo się dziś bardzo. Podobno w ten week ma być nawet 13 st. :crazy: Ł. pojechal na rower a my siedzimy pod kocem brrrr

Sandra przykro mi, no ale to nie koniec świata. Teraz się już uda, a ile przytulanek bezstresowych przed Wami :tak:

A u mnie bez zmian...
3b224e1e73d9907e.jpg

To chyba tak dla odmiany :-p W zeszłym miesiącu brak dwóch kresek, to teraz mam ich nadmiar... :wściekła/y::wściekła/y:

Załączniki

• 3b224e1e73d9907e.jpg
    3b224e1e73d9907e.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 18
reklama
Angela a widzisz mowilam, ze mu przejdzie :) Faceci sa jak male dzieci i tak tez często trzeba z Nimi postepowac, choć pod zadnym pozorem nie można im tego mowic, bo wtedy w ogole będzie kaplica i obraza na miesiąc :wściekła/y:

Moniqaa lepiej 3 pozytywne niż ani jeden !! :D ale jak dla mnie ostatni swiadczy o tym ze owu była w tym wlasnie dniu bo krecha najwyrazniejsza ze wszystkich trzech :)

Do góry