reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Moniqaa- ja się jeszcze tak bardzo nie znam na wykresach ale nie wydaje mi sie że masz wysokie temperatury. u mnie tempka startowa w 3dc była 36,3 a teraz jest 36,5 od dwóch dni.
Testy owu będziesz robić?

u mnie 8dc. Na chłopski rozum zaczynaja mi się dni płodne a przynajmniej powinny. Dwa razy zaszłam w ciąże w 8dc więc może i tym razem mi się poszczęści :)

Ostatnia edycja:
reklama
Happymama nie kupiłam w tym miesiącu testów owu. Zostały mi chyba trzy jeszcze więc teraz te trzy dni będę robić... Jeśli chodzi o temp, to ja 3.5 to mam już po owu

Testy owu trzeci miesiąc będę robić. Ostatnio były same negatywne. Jedynie w pierwszym miesiącu, w tym c zaczęłam też mierzyć temp był pozytyw.
W zeszłym cyklu za to temp. jak teraz jakaś dziwna.... Niby ovufriend zaznaczył, że pewnie owu była, ale ani bóli, ani innych objawów.... Teraz tez jakoś dziwnie, czyżby bez owu?
Chyba się już stresuję.... :baffled:

To wykresiki od kiedy mierzę temp.:
1) Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
2) Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
No i bieżący w podpisie...

happymama czyli dzis bedzie sie dzialo jednym slowem :-) Powodzonka oczywiscie !! :-D

Moniqaa a ja nie wiem czego i kiedy sie spodziewac w tym miesiacu uch :-( Ale dopisuje sie oczywiscie !

1. Moniqaa - termin @ 03.06
2. happymama - termin @ 05.06
3. 90_natka - termin @ 05.06

4. Nuuuśka - termin @ 13.06

Termin @ jest czysto orientacyjny bo przy tym co sie dzieje od ostatnich dwoch cykli ciezko cokolwiek chyba jednoznacznie okreslic, ale wolalabym zeby w ogole sie nie pojawila.
Chce juz poniedzialek i wizytke u gin. Strasznie sie niecierpliwie co mi powie, bo mimo wszystko mam ochote na staranka w tym miesiacu ale jak powie stanowczo NIE i TAK na laparoskpie to... nie wiem sama.
I tak w kolo macieju.
Chyba bedzie padalo, bo pogoda strasznie deszczowa sie zrobila. Duszno, parno a slonce zchowalo sie za chmurami.

Ostatnia edycja:
Życzę Wam żeby ta upragniona fasolka była :-)

4. Nuuuśka - termin @ 13.06
5. Angelaa_w - termin @ 13.06

To i ja się dopiszę:-)
Fajnie mi tu z Wami, więc zostaję:tak:

4. avensis - termin @ 08.06.
5. Nuuuśka - termin @ 13.06.
6. Angelaa_w - termin @ 13.06.

8 czerwca idę na wesele, więc mogłaby @ w ogóle nie przychodzić:no:

reklama
My mamy 01.06 wesela, bede sie oszczedzac oczywiscie zeby dzidzi nie zaszkodzic, toastu oczywiscie tez nie wypije wiec troche nudnawe to bedzie, za to jedzenia nie bede sobie ograniczac, bo zawsze na weselach jest dobre jedzonko.

Do góry