reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

sylka to możesz podac sobie reke z misia - ona tez ostatnio zaliczyla pierwsze zyganko :p

happymama ostatnio Ola ogladala ze mna DDTVN i cos tam mówili o dzieciach. I padlo pytanie skad się biora dzieci. Na co Ola w pelnym oburzeniu odpowiedziala - Co to za pytanie skad się biora dzieci, a skad się maja brac ? No z brzucha przecież ! :-D
Ale ostatnio przerabiałam z Nia temat "po dziecięcemu" co to jest prawiczek, dziewica i marihuana bo uslyszala w TV. Staram się z Nia rozmawiać o wszystkim choć słowa dobieram wedle wieku, wiec sama jej powiedziałam kiedyś ze dzieci biora się z brzucha kiedy dwoje ludzi bardzo się kocha :-) Aaaa i ostatnio spytala mnie kto to gej :-DJa nie wiem skad oni biora niektóre słowa, ale Ola jak mi czasem mowi o czym oni w szkole rozmawiają na przerwach i jakich slow jej koledzy uzywaja to mi się noz w kieszeni otwiera :angry::no:

avensis tak. masz racje, głupie jest użalanie się nad swoja waga jeśli mamy w swiadomosci to ilu ludzi codziennie zmaga się z cierpieniem na prawde wielkim i chorobami. Musimy się cieszyc z tego co mamy, z zycia jakie prowadzimy bo zyjac mamy wielkie szczęście.

reklama
Nuuuśka- dzieci w wieku szkolnym potrafia już nas porządnie zadziwiać wiedzą i słownictwem zaczerpniętym od kolegów szkolnych. Mnie czasami trafia bo człowiek chciałby jakoś delikatnie dziecko uświadomić albo specjalnie wystrzega się wulgaryzmów a dziecko i tak zostanie uświadomione lub nauczy się "odpowiednich" słów w szkole czy przedszkolu nawet.

witam porannie.
mysmy wczoraj pogadali z M. naladowalismy sie energia ze bedzie dobrze choc jego gadanie ze bez tabletek i tak nic z tego troche mnie wkurza choc wiem ze moze miec racje.Coz jutro okres plodny i byle do owulacji potem znow sie okaze:-D

Sylka z tą nową lista to dobry pomysł :tak: Tylko najlepiej niech każda z nas, która chce się dopisać, skopiuje listę i ją zmodyfikuje :tak: Będzie łatwiej ogarnąć:-)

A u nas słonko i wiatr :-D W pracy mamy napiętą atmosferę, ale już mi to nieładnie mówiąc: wisi :-p Myślę o dzidzi, a czasem o pracy :-p

Happymama super. Dopisuję się w takim razie chronologicznie, jakbyście miały jakoś inaczej to zmięcie :tak:

Tak myślę w jakim dniu spodziewać się owu u siebie.... Wykres jakiś dziwny... Temp wysokie jak na mnie :crazy: Ja już nic nie rozumiem :-(

1. Moniqaa - termin @ 03.06
2. happymama - termin @ 05.06

Hej dziewczynki :*
Ja też w pracy.. ale mam roboty dzisiaj... :/
ja dziś wieczorem mam wizytę u gina i wtedy się pewnie dowiem coś więcej czy pęcherzyki po CLO urosły i czy owulacja się pojawi (mam nadzieję, że tak!) także proszę trzymać kciuki :-)

co do mojej wagi to ja ważę 48 kg przy wzroście 164 cm i za nic nie mogę przytyć :-)

wstępnie myślę, że termin @ to ok. 05.06. i tak na razie wpiszę na testowanie :)

​1. Moniqaa - termin @ 03.06
2. happymama - termin @ 05.06
3. 90_natka - termin @ 05.06

reklama
Do góry