reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Tylko, że mnie nigdy piersi nie bolały i przed okresem czy po a tu bolą wiec dlatego mam taka nadzieje i tobie też życze zeby to były te objawy

reklama
Nuuuśka--> oczywiście, że kochanym:-) Podziwiam osoby, które po tak ciężkich przejściach są tak pozytywnie nastawione do życia i innych ludzi. Wróci to do Ciebie, podwójnie:tak:
Jak myślicie, czy przytulania intensywne w 11, 13 i 14 dc mog być owocne? :-) Bo ja mam wielką nadzieję, że tak. 16 maja idę do gin i albo pójdę już w ciąży, a jeśli ciąży nie bedzie, to podglądne jak tam moja torbiel, której, mam nadzieję, już nie ma.
Dodam jeszcze, że pierwszy pozytywny test owulacyjny wyszedł, właśnie w 11 dc.

Ostatnia edycja:
Kingax1 Tobie też życzę żeby były to te objawy :) .
avensis Ja myślę że będą owocne :) a ciekawe czy moje przytulanka będą owocne skoro straliśmy się prawie codziennie chyba ze męzuś był zmęczony :) Dopiero 17 dc.

Kingax1 Tobie też życzę żeby były to te objawy :) .
avensis Ja myślę że będą owocne :) a ciekawe czy moje przytulanka będą owocne skoro straliśmy się prawie codziennie chyba ze męzuś był zmęczony :) Dopiero 17 dc.

No jesteśmy w tym samym dc :-)
Co do starań, to również staraliśmy się, ekhm, częściej, ale te 3 dni, to było tak na maxa :tak:
Kinga x--> eliminujemy stres.

Staram się dużo o tym nie myśleć lecz jednak jak widze te wszystkie kobiety w ciązy czy idacych z wózkiem to mi sie żal robi. A najgorsze jak moja mama albo teściowa mówią że chciałyby wnuczkę albo wnuczka, albo jak opowiadają ze komuś tam urodziło sie dzicko .

ja jestem 22 dc staraliśmy sie tylko 2 razy, nie wiem czy to starczyło ale mam nadzieje ze tak

reklama
Mi też wyszło że 12 Maja termin @, ale chyba będę testować 13, bo zawsze jak testowałam wcześniej to i tak dostawałam @

Do góry