reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

malina może akurat to to :):) na kiedy planowana @ ?

michalinka dzień dobry :* mam nadzieje, ze dziś humorek moje słoneczko ma lepszy :happy2: inaczej znowu będę glowe suszyc do upadłego :tak:

moniqaa czy ktoś oprócz mimimoo miał dziś testowanko ? bo już mi się pogmatwalo wszystko w glowie :zawstydzona/y:

Wczoraj jak wrocilam z pracy, zrobiłam owu tescior, druga krecha była ale o wiele wiele bledsza niż poprzedniego dnia wiec wydaje mi się,ze mimo zaburzonych tempek możemy potwierdzić przedwczorajsza owu :blink:

reklama
Cześć Nuuuśka, Malinki :D i reszta dziewczyn :D Dziś humor lepszy, aczkolwiek od wczoraj nie odzywam się do mojego M., bo już dostałam cholery - chciałam spędzić miły wieczór z powodu mojego doła a on ZNOWU włącza jakiś WAŻNY mecz!!! Codziennie. Jak włączył, wyszłam do drugiego pokoju i do dziś słowem się do niego nie odezwałam. Ja rozumiem, ze mecz ważny jest czasem, ale codziennie???

A Ty Nuuuśka już przestań robić te testy ovu bo już zafasolkowałaś!!! ;) za 10 dni będziesz mieć potwierdzenie :D
Malinka 41 (oryginalna) - a jak Ty się czujesz???

tak to jest z tymi facetami michalina_ch..... jak ja mówie ze boli mnie brzuch to on ze pewnie okres sie zbliza , chwilowo trace nadzieje ale przeciez ból jak na @ nie musi oznaczać przeciez ze ma przyjsc tak?

a ja jutro zabieram się za mój balkon. Muszę pójść po kwiatki i zasadzić i będę robić tor przeszkód dla kociaków. Jak już się zrobi to Wam fotę wstawię :)

Witam nowe staraczaki i zaciążone:-)
michalina--> będzie dobrze, zobaczysz. Już niedługo pochwalisz się nam zdjęciami super maleństwa:-)
Nuuuśka--> jestem takim dobry "duchem" tego wątku, super:-)

U mnie 17 dc. Od wczoraj czuję delikatne pobolewanie brzucha jak na @, ale to zdecydowanie za wczśnie. Nie chcę porównywać objawów do poprzedniej ciąży, więc nie będę pisać jak było w styczniu. Czekam cierpliwie do 12 maja i robię test:-)
Udanego dnia, my malujemy kuchnię :tak:

Ja tak sie boje jeszcze musze czekać 6 dni do okresu i zrobie test, tylko bolą mnie piersi i podbrzusze od 3 dni. Mam nadzieje ze sa to dobre objawy. A jak sobie radzicie ze stresem? Bo ja ciagle o tym mysle, chyba zwariuje.

reklama
Do góry