reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Test owu negatywny, ale dziś dopiero 9dc, więc myślę, że koniec tygodnia, to będzie TO :tak:
Nuuuśka--> super, że z córą wszystko OK:-)
anuszka--> dobrze, że już po fochu i że skupiacię się na czymś znacznie przyjemniejszym:-)
tygryseczek--> poczekaj coerpliwie do dnia @ i wtedy zrób test. Czasami test wychodzi dopiero w dzień @ albo nawet po:tak:

reklama
tzn chodzilo mi ze spadla do 36,7 gdzie byla dzien wczesniej 36.9 takze taki drobny spadek ....

30 dzien cyklu mam teraz i niby za 2 dni powinnam miec @ czyli 25 .04 ;)

Ostatnia edycja:
Nuuuśka dobrze że z córką wszystko u ok. :)
jeśli chodzi o moją Martynkę to ona ma tak od jakiś 5 miesięcy, bóle brzucha i rozwolnienia. Miała już robione usg 2x, badany kał i krew a teraz przejął nas specjalista i badamy w kierunku nietolerancji pokarmowych a jak tu nic nie wyjdzie to pewnie bedziemy szukać dalej. Brzuch ją boli różnie ale nigdy w nocy, bardziej w godzinach rannych albo popołudniowych.

Tygryseczku trzymam kciuki!!!

Dziewczyny, miałam testować jutro, jednak nie wytrzymałam.
Kupiłam dwa testy, i pierwszy zrobiłam dziś po południu.... 5 minut i nic, po 6 minucie pokazał się cień cienia ;) Na teście pisało aby nie odczytywać wyniku po 10 min, jednak przed upływem 10 minut kreska była już mocniejsza.
Normalnie nie wiem co myśleć, jeśli się udało to jutro rano jak zrobię kolejny test krecha powinna być już mocniejsza. Na betę mogę pójść dopiero w czwartek, ponieważ jutro o 17 mam zebranie w szkole u Oliwki, a materiał pobierają do 17 (a do 16 jestem w pracy) :( Boje się strasznie bo 2 ciąże straciłam w 5 tygodniu, beta mi spadła :(
Dam znać co wyjdzie jutro.....
Niuśka przynajmniej z małą wszystko dobrze! :-)
Tygryseczek taki spadek to nie spadek, pół stopnia jeśli zleci to może ale 0,2 - myślę że jednak to nie zbliżająca się @:-)

Nuśka
powiem ci że jak miałam jakoś 10-13 lat miałam straszne bóle głowy.długie miesiące to trwało.
badali mnie, leczyli, potem lekarze mówili że sobie wymyślam. . . a mnie nadal bolało.
chodziłam do szkoły więc mama wiedziała że nie zmyslam tylko po to aby nie chodzic do szkoły
do dziś nie wiem co to mogło być
Monipa
dzięki :-D

anuszka po Olce sadze ze może to być tez na tle nerwowym bo z Niej straszny nerwus jest, a w szkole wiadomo jak jest. Czasem się z kims lubisz a czasem nie, jak pytam mowi ze nikt jej nie dokucza ale czasem pewnie ma jakies scysje i kto wie czy dlatego tak nie reaguje. Bo powiem Ci, ze sytuacje, kiedy bol glowy wystepuje w domu sa na prawde sporadyczne. Najczesciej sytuacje takie zdarzaly się w szkole i tel był - Proszę przyjść po Ole Pani Agnieszko, bo znowu glowa daje o sobie znac. Dobrze, ze pracuje 5 minut od szkoły i ze tesciow mam na przeciwko.
Ale Ola jest dzieckiem niedoslyszacym. przez blad lekarzy 5 lat temu stracila sluch i teraz walczymy żeby odzyskala go do takiego stopnia jak każdy z Nas. Jest dobrze, roznica jest mało widoczna i zauwazalna, ale kiedyś wywnioskowałam z jej zachowania, ze może to być wynikiem halasu jaki jest na swietlicy po lekcjach :unsure:i to bardzo możliwe.

Oliwia1 a masz ten tescior pod reka ? Rob zdjecie i wklejaj :-)Ale już teraz po cichu Ci gratuluje :D która to już dziewuszka w tym miesiącu ?? czwarta ? :) najpierw malinka, potem michalinka, anneczka i teraz Ty ACH swietną statystykę robimy :-D

happymama a mysalas nad tlem nerowym? w jakim wieku jest Martynka?

Martynka skończy 8 lat niebawem. No myślałam o tle nerwowym ale ona jest akurat bardzo spokojnym i pogodnym dzieckiem.

Oliwia- jak jutro zrobisz test to będziesz miała pewność ale ja uważam że nawet bladzioch oznacza ciążę.

Pamiętam jak kiedyś moja dobra koleżanka robiła u mnie w domu test ciążowy bo akurat jej mąż był w domu a chciała mu zrobić niespodziankę. No i patrzymy obie i nic, patrzymy do światła i też nic..no i test wylądował w śmieciach a ona poszła do domu. Po chwili zajrzałam jeszcze raz do tego śmietnika i patrzę że jest blada kreska. Koleżanka w ciąży była i teraz ma roczną Alicję:-)

Ostatnia edycja:
Oto zdjęcie, mam nadzieje że to nie moja fata morgana :) DSC_0078.jpg

Załączniki

• DSC_0078.jpg
    DSC_0078.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Coś tam rzeczywiście jest, ale to naprawdę bledzioch :-) powtórz test rano i daj znać jak wynik :)
U mnie testowanie się przesunie na maj bo monitoring wskazuje że owu dopiero lada dzień :) także testowanko 30stego odpada :-( muszę czekać.. :-)

Do góry