reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Hey,

jejku jak mnie dawno nie było....
Dni mi strasznie uciekają, na nic czasu nie mam....
Jednak dzisiaj postanowiłam się wziąć za siebie ;)
Musze ogarnąć i BB i samą siebie ;)

Buziaczki dla Was :)

Podczytywałam co piszecie, ale jakoś nie pisałam...

U nas dni mijają, nawet nie wiem kiedy...
Ja się zapuściłam, ale w tym tygodniu stwierdziłam, że dość - biorę się za siebie...
Mam 10kg, które muszę się pozbyć...
Aleksander rośnie jak na drożdżach, teraz wprowadzamy stałe posiłki...
Kolki minęły :) Na szczęście ;)

Natka, miałam pogratulować magistra.... no i zapomniałam...
Ostatnio mam jakieś luki w pamięci...
Gratuluję więc teraz :)
Cieszę się, że @ przyszła, organizm wraca do siebie...

Kobietki, jak tam wakacje już macie zaplanowane?
Mój szanowny małżonek zaczyna urlop za tydzień i tak myślę, by chociaż nad nasze polskie Morze pojechać...

Czas leci, Moniqaa - mały ma już 4 miesiące. Szok, kiedy to przeleciało :tak:
Dziękuję za gratulacje :-)
Co do wakacji, to my już po. Mój mąż i tak nie mógłby wziąć urlopu w lipcu i sierpniu, więc musiał wybrać czerwiec lub wrzesień. No więc zdecydowaliśmy się na czerwiec.

anuszka jak tam? jeszcze tylko parę dni do urlopu Ci zostało!

Czesc Dziewczyny!
Jak wakacje mijaja? Wszystko w porzadku?

Moje wakacje juz sie niestety koncza bo 1 wrzesnia zaczynam prace! To jest dopiero ciekawy temat na bloga! Praca od 7 30 do 16 48, dress code (w zyciu nie musialam przestrzegac zadnego dress code, nawet jeansow nie mozna nosic!), 15 dni urlopu w pierwszym roku, po roku bede miala 18...no normalnie kolchoz pracy! No nic, wiem, ze w cv bedzie to dobrze wygladac wiec glupota byloby nie brac tego co daja.
W temacie staran cisza, infolic wydluzyl mi faze lutealna do 12 dni wiec powiedzmy, ze jest maly sukces. W tym cyklu mamy gosci wiec nic sie nie dzialo :(
Pozdrowienia!

Cześć Kochane :)
Jak dawno tu nikt nie pisała, musiałam nieźle się naszukać tego wątku...
Co tam u Was Kobietki? :-)

Jeśli chodzi o nas to Młody rośnie jak szalony... Ma dwie dolne jedynki ;)
Wspina się wszędzie gdzie się da i próbuje już chodzić....

Poza tym niedługo święta i z tej okazji chciałam Wam wszystkim życzyć:
spokojnych i radosnych świąt !

Cześć,

Tak mnie dziś coś tchnęło i weszłam na swój profil i mi się pokazało że się tu odezwałaś Moniqaa :-) telepatia jakaś chyba heh ;-)
Mały już 9 miesięcy? Szok jak ten czas leci.. pewnie ani się obejrzysz a już zacznie biegać i wszędzie będzie go pełno :tak:

U nas trochę zmian. Dość nieśmiało, ale mogę powiedzieć że jestem w ciąży... to dopiero początek, więc wszystko się może jeszcze zdarzyć, ale mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze:tak: staram się być dobrej myśli :-)

Również z okazji świąt życzę Wam wzystkim spokoju, radości i zdrowia! Niech te święta będą wspaniałym czasem spędzonym z najbliższymi :-)

Natuś nieśmiało ale z zacisniętymi kciukami : gratulacje.

Tak, tan czas leci. Leo w sobotę kończy 11 miesięcy. Rozrabiaka, raczkuje wszędzie, włazi sam na łózka, przy meblach chodzi na nóżkach, ma 16 ząbków !!! tak 16 , jak ja to przezyłam to moje. A ja do pracy, z pracy, przedszkole, dom, znów praca i tak wkoło.
Zrobiłam sobie dodatkowe 2 dni wolnego bo mi zostało nie wykorzystana opieka nad zdrowym dzieckiem to mam do świat wolne, huraaaa ! Wiec troszke odpocznę.
A to Galileo
DSC00221.jpg

Załączniki

• DSC00221.jpg
    DSC00221.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 68
reklama
to i zajrzałam :tak:

Natuś- gratuluję, trzymam mocno kciuki żeby tym razem wszystko było okej i żebyś miała cudowne wakacyjne maleństwo!

Czas pędzi, dzieciaczki rosną, śliczny Leoś!
mój też kończy 11 miesięcy za tydzień, nie wiem kiedy to zleciało, słodziak nieziemski, tyle radości i miłości wniosło to dziecko do naszego zycia nie jestem w stanie opisać.
Za rok może postaramy się o kolejne...ale to jeszcze nic pewnego;-)

wesołych świąt wam życzę!!!

a na koniec ja i moje słoneczko :
P1010185.JPG

Załączniki

• P1010185.JPG
    P1010185.JPG
    51 KB · Wyświetleń: 79
Do góry