reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Anuszka, ważne jest to, że nie zamykasz się na wszystko. Ale u Ciebe nie ma jednoznacznej diagnozy. MOże warto znaleźć przyczynę przezd invitro. Ile czasu już się staracie??? Musisz mi przypomnieć, bo ja mam kiepską pamięć....

A ja mam upragnioną 2 z przody tygodni :) właśnie dziś równo 20 tygodni ciąży mi mija.
I znów zarażam Was!!!!!!!!!!!! Zachodźcie!!!!!!!!!!!!

reklama
Anuszka,i jak tam?wiesz juz cos? Ja na Twoim miejscu na pewno tez staralabym sie o in vitro,tym bardziej, ze teraz Panstwo refunduje. W walce o dziecko nie zawahalabym sie przed niczym...
Michalina, to gratuluje! Teraz to juz z gorki!
A ja cos czuje, ze z owulacji znowu nici, nuby ma byc na dniach,ale sluzu to jak na lekarstwo,bole jakies takie slabe, tempka leniwa wiec nastawiam sie na kolejna porazke, w nastepnym cyklu maz w okresie plodnym bedzie juz w Dubaju wiec kolejny cykl tez na straty, pazdziernik daje nam na aklimatyzacje w nowym miejscu a jak tylko w listopadzie dostane @ to zapisuje sie na wizyte do kliniki i dzialamy ;)

Cześć dziewczynki :-)
Nie wiem czy zauważyłyście moją nieobecność ale już jestem :-)
Właśnie wracamy z nad morza, a tam miałam straszny problem z zasięgiem, nie mówiąc już o internecie :p
wyjazd bardzo fajny i bardzo intensywny w przytulanki. Bardzo dziwne uczucie bez pomiarów tempki, chyba mimo wszystko do nich powrócę.

Anuszka przykro mi że jednak @ przylazła ale cieszę się, że udało się chociaż dostać na te badania, to już jakiś krok do przodu :-)

A wyjazd super, dzięki :* pogoda dopisała, w sumie tylko jeden dzień gorszej pogody ale generalnie super było :-) poszaleliśmy i wypoczęliśmy a to najważniejsze :-) teraz niestety pora wracać do codzienności choć na szczęście jeszcze mamy tydzień urlopu :-)
A teraz już jestem wykończona podróżą, nogi mi popuchły więc teraz prysznic i łóżko hehe :p
Dobranoc :-)

hej ja tez witam z domku, juz wczoraj bylismy ale jest u nas teraz moja szwagierka przez tydzien, w nast niedziele wraca do domu, ma stad samolot. Takze mam mniej czasu.

dzisiaj mam urodzinki, ale spokojnie przelecial dzien, dopiero w nast tydz, chce przygotowac cos, jakas skromna goscine:)
Jutro wizyte mam, moze poznam plec.

Nuuuska i sandra, widze ze temperatura wysoko sie utrzymuje..nic nie mowie....;-):happy2::happy2:

Sylka spóźnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :tak::-D mam nadzieję że pochwalisz się płcią :-)
Ja nie mam żadnych złudzeń jak chodzi o ten cykl skoro 21dc pęcherzyk nadal był na swoim miejscu i najprawdopodobniej nie pękł, ale wiem że i tak będzie dobrze. Nie mam zamiaru się z tego powodu załamywać, poza tym to był dopiero pierwszy cykl z monitoringiem tak więc luzzik :-D

sylka, spoznione zyczenia! wszystkiego najlepszego!

natka, fajnie,ze odpoczelas, wakacje bez termometru mam nadzieje odstresowaly Cie troche :)

nuska, nie zalamywac sie! to dopiero 9ty dzien!

sandra, brawo za podejscie! :)

reklama
ja wczoraj bardzo szybko dostałam wypis i spedzilam dzien z mezem :D
gdyby nie szpital to byłabym w pracy caly weekend a tak 'niedziela byla dla nas'
teraz badania w II fazie 26/8 i dopiero potem wyniki
wiem tylko jakie badania mi robili bo mam to na wypisie
michalina
gratuluje 2 z przodu!!!
coraz bliżej, coraz bezpieczniej :D
staz starankowy mam w suwaku ... ponad 3 lata ... i właśnie dlatego że nie ma przyczyny musze zacząć coś działać

refundacja jest bardzo ważna, bez niej nie dała bym rady finansowo tak myślę, jeszcze bym się nie zdecydowała...
to jest duze ułatwienie...

kurde właśnie sobie uświadomiłam, że i my tak jak Nuuuśka będziemy u znajomych na wsi w 'te' starankowe dni
ale lipa, bedziemy spać w jednym pokoju f.u.c.k!!!

a jak wam tam było na sianku Nuuuśka??? opowiadaj

urlopowiczki witajcie!!!

Nuuuśka
no ładna tempka i u ciebie, o co ci chodzi...

Do góry