Michalina a uważasz ze ja tez mogłabym brać ta luteine czy to moze jakoś zaszkodzić? Mam bardzo stresujący tryb życia a nie chciałabym zeby coś poszło nie tak.czy tak normalnie to nie przepisza? Dziewczyny o sluz sie nie martwcie bo ja teraz jak zaszlam to miałam wilgotno a nic rozciagliwego nigdy
reklama
michalina_ch
Fanka BB :)
Luteina to jest progesteron i na pewno nie zaszkodzi go brać. Tylko jest to na receptę, więc lekarz musi przepisać. Ja biorę od 16dc i nie wiem do kiedy będę brać. Ale u mnie jest to związane z tym, że w styczniu poroniłam w 7 tc, więc lekarz dmucha na zimno. Ale jak masz stresujący tryb życia, to porozmawiaj z lekarzem.
Ej to ja widze ze Nas tu wiecej z Katowic I Ty michalinka tez ? o jaaa super :-) a Ty gdzie chodzisz do ginka ? Przypuszczam, ze piszac o prywatnej klinice myslisz o Łubinowej ?
avensis dziekuje Ci Kochana :* chodzisz do Niej teraz obecnie ? jesli moge spytac to gdzie dokladnie ? i jakie zrobila na Tobie wrazenie ?
Gdzie dokladnie mieszkasz ? :-)
avensis dziekuje Ci Kochana :* chodzisz do Niej teraz obecnie ? jesli moge spytac to gdzie dokladnie ? i jakie zrobila na Tobie wrazenie ?
Gdzie dokladnie mieszkasz ? :-)
michalina_ch
nie nie, ja z warszawy jestem!!! I zaczynam być zazdrosna, że tyle Was z Katowic
Malinka, Nuuuśka, avensis.
A z wawy tylko ja i anuszka.
A reszta dziewczyn skąd jest? Kto jest jeszcze z Wawy????
Malinka, Nuuuśka, avensis.
A z wawy tylko ja i anuszka.
A reszta dziewczyn skąd jest? Kto jest jeszcze z Wawy????
Moniqaa chyba jest z Wawy tez, wiec dzielimy sie po polowie
A tam wyzej w poscie to mnie o malinke chodzilo <haha> nie wiem czemu ale zawsze mi sie mylicie
agaawa tescior ciazowy jak rozumiem negatywny ? Ale wiesz, nie zawsze wychodza pozytywne nawet jak sie udalo zafasolkowac, wiec lec na betke Kochana tak tak !
A tam wyzej w poscie to mnie o malinke chodzilo <haha> nie wiem czemu ale zawsze mi sie mylicie
agaawa tescior ciazowy jak rozumiem negatywny ? Ale wiesz, nie zawsze wychodza pozytywne nawet jak sie udalo zafasolkowac, wiec lec na betke Kochana tak tak !
reklama
michalina_ch
wow malinka!!!! GRATULUJĘ!!! Piekna betka!!!
A ja już doła złapałam, ze ja mam taka małą.... no ale może jednak nie w niedzielę a we wtorek lub środę miałam ovu...
A ja już doła złapałam, ze ja mam taka małą.... no ale może jednak nie w niedzielę a we wtorek lub środę miałam ovu...
Ostatnia edycja: