reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Michalina a uważasz ze ja tez mogłabym brać ta luteine czy to moze jakoś zaszkodzić? Mam bardzo stresujący tryb życia a nie chciałabym zeby coś poszło nie tak.czy tak normalnie to nie przepisza? Dziewczyny o sluz sie nie martwcie bo ja teraz jak zaszlam to miałam wilgotno a nic rozciagliwego nigdy

reklama
Luteina nie zaszkodzi na pewno, ona podtrzymuje ciążę. Jak powiesz lekarzowi ze masz stresujący tryb życia i się obawiasz o maleństwo to powinien zapisać. Często zapisują na wszelki wypadek :-)

Luteina to jest progesteron i na pewno nie zaszkodzi go brać. Tylko jest to na receptę, więc lekarz musi przepisać. Ja biorę od 16dc i nie wiem do kiedy będę brać. Ale u mnie jest to związane z tym, że w styczniu poroniłam w 7 tc, więc lekarz dmucha na zimno. Ale jak masz stresujący tryb życia, to porozmawiaj z lekarzem.

Ej to ja widze ze Nas tu wiecej z Katowic :-D I Ty michalinka tez ? o jaaa super :-) a Ty gdzie chodzisz do ginka ? Przypuszczam, ze piszac o prywatnej klinice myslisz o Łubinowej ? :happy:

avensis dziekuje Ci Kochana :* chodzisz do Niej teraz obecnie ? jesli moge spytac to gdzie dokladnie ? i jakie zrobila na Tobie wrazenie ?
Gdzie dokladnie mieszkasz ? :-)

nie nie, ja z warszawy jestem!!! I zaczynam być zazdrosna, że tyle Was z Katowic :D
Malinka, Nuuuśka, avensis.
A z wawy tylko ja i anuszka.

A reszta dziewczyn skąd jest? Kto jest jeszcze z Wawy????

Moniqaa chyba jest z Wawy tez, wiec dzielimy sie po polowie :-D

A tam wyzej w poscie to mnie o malinke chodzilo <haha> nie wiem czemu ale zawsze mi sie mylicie :rofl2:

agaawa tescior ciazowy jak rozumiem negatywny ? Ale wiesz, nie zawsze wychodza pozytywne nawet jak sie udalo zafasolkowac, wiec lec na betke Kochana tak tak ! :)

reklama
wow malinka!!!! GRATULUJĘ!!! Piekna betka!!!

A ja już doła złapałam, ze ja mam taka małą.... no ale może jednak nie w niedzielę a we wtorek lub środę miałam ovu...

Ostatnia edycja:
Do góry