reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

angelaa, ale mnie wlasnie nurtuje skad wiesz, ze nie przyjdzie? tzn ja Ci tego z calego serca zycze i mocno trzymam kciuki!

sandra, strasznie mi przykro! widze tez, ze tempka poszla w dol :( ale tak jak dziewczyny mowia, nastepny cykl bedzie szczesliwy!

anisen, gratuluje bratanicy

u mnie 9-ty dzien wyzszych tempek, zadnych boli, znakow z nieba, cisza przed burza. Moze chociaz spektakularne omdlenie, lub mniej spektakularny krwotok z nosa czy rzyg na meza? :p ale juz jutro bede spokojniejsza, bo bedzie to moja 10-ta wyzsza tempka czyli wyglada na to, ze faza lutealna osiagnie przynajmniej minimalna dlugosc, a wykres nie bedzie wskazywal na jakies nieprawidlowosci.

reklama
melo nie doszukuj sie objawow. Nie schizuj...Kobitko co a byc to bedzie.

U mnie cisza brzuch boli a tempka hmmm do doooopy ale liczylam ze dzis zalicze piekny skok i co? I byl o jedna kreske zajebiaszczo az paszcza opada.

Powiem Ci ze ja tak mysle ze jak ktoras bedzie miala zaciazyc to czy to bedzi ejeden strzal czy klika po drzad to i tak zaciazy. Mialam w planie dzis malza przycisnac rano ale stwierdzilamz e po co se przymuszac i na szybko bzykanie sniadanie i do pracy,co ma byc niech sie stanie.

po poltorej roku staran inaczej sie patrzy :)

Milego dnia buziaki

anisen gratulacje bratanicy :)))) oby zdrowo kruszyna rosla ! :happy:

sandra Slonce przykro mi ze jednak jedna krecha wyszla, miałam nadzieje, ze może jednak...ale następny cykl będzie szczęśliwy :))) zobaczysz ! zresztą pisalysmy dopiero o tym w niedziele :tak:

angelaa z całego serca zycze Ci, żeby @ się już nie pojawila :)))

melponea jak pisze patu$ka - nie doszukuj się objawow, co ma być to będzie, a gwarantuje Ci, ze polowa tych obajwow które odczuwasz albo na dniach "zaczniesz" odczuwać urodzi się w Twojej glowie. Tak to jest niestety, i nie ma co miesiąc schizowac Kochana, nakrecac się i być pewnym ze to to, bo rozczarowania bola z każdym cyklem coraz mocniej. Nie uda się w tym cyklu, uda się w następnym :) Nie ma co się martwic na zapas.

Melponea - termin @ 29.06
Moniqaa - termin @ 30.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Mimimoo - ??
Angelaa - ??
Sandra_best - ??

Owu :) tak zrobilam bo bylam ciekawa czy cos pokaze :)
no to pisałyśmy już że blada kreska na teście owu to jest negatyw nieważne czy przy owulacji czy przy ciąży. Pozytyw jest tylko kiedy jest gruba tłuściutka kreseczka;-) ja kiedyś miałam bladziocha aż do samej @ więc tym się absolutnie sugerować nie można. Jak testowałam w trzecież ciąży to też nie miałam testów ciązowych w domu i użyłam owu ale druga kreska wyszła mi bardzo intensywna co się potem też potwierdziło na teście ciążowym.

Dzieki kochane, ja sobie od pocztku powiedzialam ze nie bede sie spinac :) oczywiscie pierwszy cykl byl z wiekszymi nadziejami, w tym stwierdzilamze odpuszczam a ze oboje mielismy tydzien wolnego to korzystalismy z tego ale bez przesady dla przyjemnosci to bylo a nie w jakims celu :)
Poza tym ja raczej od poczatku wiedzialam ze nic z tego nie bedzie :) po co sie spinac i nakrecac skoro wtedy wieksze rozczarowanie ? Jak zobaczylam rano 1 kreske to nic , stwierdzilam trudno moze nastepnym razem sie uda :) moze to po prostu nie nasz czas.
@ jeszcze sie nie pojawila ale daje o sobie znac moimi humorami, bolami brzucha i wogole, ale to dobrze bo wolalabym zeby jutro sie pojawila bo bede chciala zrobic ten progesteron, a musze go zrobic w 21 dc wiec jesli jutro przyjdzie to akurat bede miala dzien wolny w dniu pobrania krwi do badania wiec gitara :-) szukam pozytywow a nie negatywow tej sytuacji :)

nie no, spokojnie. Moj plan zaklada, ze ten cykl mial byc raczej "zwiadowczy" a nastepne z wiesiolkiem i niepokalankiem na powaznie :-) a potem lekarz jak co. jutro minie granica moich nerwow :-)

ale masz racje, co ma byc to bedzie!

Pozniej bede osobno dziekowac za posty bo teraz w pracy siedze i nie mam jak :(

Nuusia ano pisalysmy wiec sie zupelnie nie przejmuje tym co jest teraz :)

Kochane ja sie naprawde usmiecham :-) piekna pogoda za oknem :) jutro czeka mnie wspaniale spotkanie z kolezanka :) poza tym mam wspanialego i kochanego meza oraz was moje cudowne powierniczki :-)

reklama
tak jak pisze happy test owulacyjny jest wtedy jesli intensywnosc obu kresek jest ta sama albo testowa jest ciemniejsza. Tylko i wylacznie inne to negatywy.

Dziewczyny nie to zebym sie czepiala czy cos. ylko nie dodajemy postow jeden pod drugim. uzywamy funkcji edycji posta. Chyba ze w ciagu 3 godzin nikt nie napisal nic pod naszym bedacym ostatnim postem. Mi to nie przeszkadza ale chyba mozna dostac ostrzezenie od moderatora. Chyba w regulaminie tak nawet jest bo cos mi sie przed oczami przewertowalo kiedys .

U was tez tak goraco? Nasz Pyrlandia opiewa w upaly:-D

Sandra i to sie nazywa ZDROWE podejscie,jestem dumna! Chociaz ty jestes chyba na starcie? Przepraszam a le czasem nie ogarniam kto? ile? i jak dlugo?

Do góry