reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

ja mocno wierzę że każda sie tego doczeka .

A dziś dzień dobrych wieści :) Dzwoniła moja przyjaciółka z Łodzi. Udalo sie :) 12 tydzień przekroczony, jest dzidziuś :)) to ich 5 podejście do in vitro i ostatnie bo już bo po wcześniejszych 3 poronieniach (raz sie nie udało in vitro) i kazdy albo w 8 albo 9 tygodniu powiedzieli sobie ostatnia szansa a potem adopcja.

reklama
anisen gratuluje Ci Kochana z calego serduszka !! piekny wynik betki oby tak dalej !!

sandra bardzo ladne te fioletowe szpileczki :DD tez kiedys nosilam czesto szpilki ale od jakiegos czasu strasznie zle sie w Nich czuje od razu nogi zaczynaja nawalac i przerzucilam sie na plaskie :happy:

happymama gdzie Ty masz to slonce ??? Chyba mieszkasz na innej polkuli calkiem bo u Nas leje od samiutenkiego wieczora :baffled:i zimno strasznie :-(

anuszka zapewne jakbym go spytala,co w takim razie sadzi o tym ze w koncu razem jestesmy wiec jakim on musi byc paszczurem pewnie rzekl by ze on jest tym WYJATKIEM ktory potwiersza regule :D haha :-D

misia, happymama, moniqaa Dziękuję Wam :* zresztą wszystkie tu jesteście kochane :-) dajecie mega wsparcie :-)

Anisen Piękna betka :-) oby tak dalej :-)

Natka kochana pewnie niedlugo taka bedzie u ciebie :-)
Nuuuska ja tak czesto to na szpilkach tez nie chodze na co dzien preferuje raczej obuwie sportowe :p
Ale jak juz widze buty w moim rozmiarze i podobaja mi sie to od razu biore i kupuje :-D

happymama daj mi troche tej pogody albo najlepiej - wez mnie tam :-) u nas taka zimnica, ze az nieprzyjemnie, jeszcze chwila i grzejnik tu wstawimy bo zanim pojde na laparo zdaze sie rozchorowac :zawstydzona/y:

reklama
Do góry