reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Cześć Kochane... ja dziś wyprałam chyba wszystko co się dało :szok: Wczoraj sprzątałam, a dziś poprawiałam.... Nie wiem normalnie - coś mnie dziś wzięło, usiedzieć w miejscu nie mogłam...
A na koniec mąż wrócił ze szkoły i do mnie z "pretensjami", że jak pisze pracę to mam się nie wyróżniać bo miał najlepszą :surprised:Normalnie doceniona przez nauczycielkę się poczułam, że też za moich czasów mnie tak nie doceniali :-D:-D

Nuuuśka
jak możesz... ja się nie zgadzam na żadną @... ja nie wiem jak to zrobisz, ale ma być fasolka i już :-p Ja chcę fluidki....
Poza tym super, że komunia się udała :blink: i zapas jedzonka masz.... aż mi się przypomniało jak po naszym weselu całą rodzinę obwieźliśmy i jeszcze tydzień jedliśmy co zostało :laugh2:

Moniqaa- rozumiem że w tym cyklu już się starasz normalnie?

co do ciężarnych i z wózkami to ja się śmieję że tutaj w naszym rejonie to chyba coś w powietrzu jest bo wysyp ciąż i maluszków normalnie. Szkoda tylko że na mnie to powietrze coś kiepsko działa.:tak:
Moja sąsiadka " z dołu" urodziła kilka dni temu drugie dzieciątko.

Happymama powietrze na Ciebie na pewno też podziała :tak:
Tak w tym cyklu wracamy do konkretnych starań. Odstawiłam te inhalatory ze sterydami, katar wrócił... ale przeżyję :tak: Jutro wizyta u "nowego" laryngologa, może ten w końcu coś poradzi na te moje zatoki i ucho, mam nadzieję, że obędzie się bez antybiotyku. Tzn. o antybiotyku to ja nawet słyszeć nie chcę :-p
Wczoraj jeszcze zrobiłam OB i morfologie profilaktycznie - i tu wszystko ok ;-)

Nie chcę stracić kolejnego cyklu, wystarczy, że jeden przepadł... :-(

Hej dziewczyny :)
Nuuuśka no to już po komunii, możecie odopoczywać. I trzymam kciuki żeby @ nie przyłaziła... tfu tfu niech sobie idzie!!
Moniqa, happymama, anuszka, avensis, verita, sandra na pewno uda się w tym cyklu - rozrzcam i rozrzucam te moje fluidy!! A w ogóle sprawdziłam, zostały mi 2 testy ciążowe, której mogę oddać, żeby przyniosły szczęście?????? no mi są już nie potrzebne :)
angela Ty też daj znać czy się @ pojawiła, ale mam nadzieję, ze nie :D

Ja jutro na 9.30 idę do lekarza z NFZ (bo chcę, żeby mi prowadził ciążę i żebym miała darmowe badania). a co - dwóch lekarzy będzie mi prowadzić :D pewnie zrobi USG - zobaczymy czy Fasolka urosła. Tym razem nie mam już takiego stresa jak tydzień temu, ale troszkę mam....

Czyli mogę się starać. Bo mi ktoś na gadał ze sie roni przez latanie w pierwszym trymestrze. Ale ta sama osoba próbowała mi wmówić ze ciemieniucha jest z brudu a nie wydaje mi sie. Mój syn mial a córka nie. Tak samo myte i chowane. Bo szkoda mi tych paru miesiecy bez staran. Początek lipca muszę lecieć i koniec sierpnia wracam jak załatwię wszystko.

Moniqaa
ja też czasem mam takie napady na sprzątanie wszystkiego :-D

verita
no myślę że możesz się starać.a czemu niby przez lot można poronic? potwierdzone to jest jakoś?
no i racja ciemieniucha nie jest z brudu :-D ale żart
nie słuchaj tego kogoś!

michalina
czekamy na wiesci po wizycie u ginka.no i na zdjęcie :-)
ja chce test na szczęście :-D

Nuuuśka super, że komunia się udała :) Oby @ jednak się nie pojawiła
Michalina daj znać po wizycie i jak coś wrzuć fotkę.

Ja pewnie pojawię się z powrotem dopiero wieczorem, zaraz idę do pracy i wrócę dopiero koło 20.
Jutro mam wizytę u ginka, zobaczymy co będzie, jak nic nie wyjdzie to trudno, spróbujemy w następnym cyklu

Witam wsrod zywych, czuje ze wracam do zycia , wczoraj mega bolalo mnie gardlo i myslalam ze umre...ale obudzilam sie o5.30 i nastapil cud, puscilo w koncu, nadal mnie boli przy przelykaniu ale juz nie tak bardzo. Zostaje jeszcze z 2 dni na zwolnieniu. Dzisiaj bede probowac zarejestrowac sie do lekarza tez do przychodni NFZ , bardzo fajny lekarz, takze mysle ze moge powierzyc mu siebie przez 9mscy.

Nuuuśka fajne prezenty dostała córeczka, ja tez jestem chrzestna i moj chrzesniak za 3 lata bedzie miał komunie , chyba juz musze zaczac odkladac ;-).

W grupie siła, ten miesiać bedzie owocny dla wszytkich starajacych sie zobaczycie i stworzymy wspolna grupe mamusiek. Tylko na spokojnie...chcoiaz nie da sie nie myslec o tym czy sie udalo i czy sie ejst w ciazy. Mozna jakos wyluzowac ale nie do konca, ja caly czas wyczekiwalam oznak czy jestem w ciazy codziennie o tym myslalam.

reklama
Do góry