reklama
sandra_best
Fanka BB :)
Poza tym kochana należy pamiętać by ograniczać stres i zmartwienia, zawsze
Czuje sie juz lepiej ale do srody antybiotyk musze brac.
Dziewczyny ja w tym tyg tez wszedzie widzialam ciezarowki i wozkii bylo mi smutno bo nie wierzylam ze moge byc w ciazy. I myslalam ze jak zrobie test i bedzie pozytywny to bede skakac do nieba ale przyjelam to spokojnie, jednak przy drugim dziecku jest inne podejscie, cieszymy sie z mezem ,nawet patrzylam dzisiaj na imiona dla dziewczynek bo bardzo mi sie marzy mala niuncia. Ale za chwile przychodza do mnie mysli zeby tylko bylo zdrowe i zeby ciaza przebiegala prawidlowo, reszta sie tak naprawde nie liczy.
Wiekszosc kobiet marzy o dziecku, instynkt macierzynski przychodzi do wiekszosci z nas, na pewno nie nalezy sie poddawac i miec nadzieje ze ta fasolka w koncu sie zadomowi , a pozniej bedzie najukochansza na swiecie.
Kolejny cykl na pewno bedzie udany w koncu najpiekniejszy msc to maj, maj, maj :-)
Dziewczyny ja w tym tyg tez wszedzie widzialam ciezarowki i wozkii bylo mi smutno bo nie wierzylam ze moge byc w ciazy. I myslalam ze jak zrobie test i bedzie pozytywny to bede skakac do nieba ale przyjelam to spokojnie, jednak przy drugim dziecku jest inne podejscie, cieszymy sie z mezem ,nawet patrzylam dzisiaj na imiona dla dziewczynek bo bardzo mi sie marzy mala niuncia. Ale za chwile przychodza do mnie mysli zeby tylko bylo zdrowe i zeby ciaza przebiegala prawidlowo, reszta sie tak naprawde nie liczy.
Wiekszosc kobiet marzy o dziecku, instynkt macierzynski przychodzi do wiekszosci z nas, na pewno nie nalezy sie poddawac i miec nadzieje ze ta fasolka w koncu sie zadomowi , a pozniej bedzie najukochansza na swiecie.
Kolejny cykl na pewno bedzie udany w koncu najpiekniejszy msc to maj, maj, maj :-)
Ostatnia edycja:
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
sylka11 - ja muszę przyznać że przy żadnym pozytywnym teście nie skakałam z radości mimo iż dzieci wystarane u nas wszystkie. Ja tak mam że jak już widzę te dwie kreski to do mnie dociera dopiero po jakimś czasie i wtedy zaczynam się cieszyć. Zazwyczaj po pierwszym usg jak zobaczę że ono napewno tak jest to wtedy dociera do mnie cała radość.
no mam nadzieje że maj będzie szczęsliwym miesiącem dla nas wszystkich.
Nuuuska- udanej komunii!!!
no mam nadzieje że maj będzie szczęsliwym miesiącem dla nas wszystkich.
Nuuuska- udanej komunii!!!
hej dziewczynki :*
Zgodnie z obietnica melduje się wieczorowa pora
misia, anuszka, dżina melduje ze @ nadal nie zawitala Zobaczymy jak jutro tempka może jutro ma zamiar się ujawnić
Roboty dziś było co nie miara, ale już wszystko mamy ogarnięte jutro będzie pewnie zamieszanie znając Nas, ale damy rade Nie ma innego wyjścia.
Już nawet Ł. dziś się niecierpliwil czy ta @ to ma zamiar się zjawic, czy jednak nie, bo jakby na to nie patrzeć na wtorek jesteśmy umówieni na badanie nasienia Pogoda dalej do bani, jutro ma być zimniej niż wczoraj także chyba do Kosciola będziemy jechać autem.
Uciekam myszeczki
misia wymiziaj fasolinke od Cioci :* Jutro z rana się zamelduje zanim wyjde :*
Zgodnie z obietnica melduje się wieczorowa pora
misia, anuszka, dżina melduje ze @ nadal nie zawitala Zobaczymy jak jutro tempka może jutro ma zamiar się ujawnić
Roboty dziś było co nie miara, ale już wszystko mamy ogarnięte jutro będzie pewnie zamieszanie znając Nas, ale damy rade Nie ma innego wyjścia.
Już nawet Ł. dziś się niecierpliwil czy ta @ to ma zamiar się zjawic, czy jednak nie, bo jakby na to nie patrzeć na wtorek jesteśmy umówieni na badanie nasienia Pogoda dalej do bani, jutro ma być zimniej niż wczoraj także chyba do Kosciola będziemy jechać autem.
Uciekam myszeczki
misia wymiziaj fasolinke od Cioci :* Jutro z rana się zamelduje zanim wyjde :*
Ostatnia edycja:
michalina_ch
Nuuuśka - Fasolka wymiziana
A ja melduje, że u mnie dziś o 17stej pojawił sie pierwszy rzyg
Kurcze, o co chodzi z tą Twoją @?? Najlepiej niech spada na drzewo i się nie pojawia!!! Tym bardziej, że jutro taki ważny dzień masz Będziesz miała jutro wariacki dzień A zrobisz zdjęcie Oli w białej sukieneczce? Dziewczynki tak ładnie wyglądają na komuniach
A ja melduje, że u mnie dziś o 17stej pojawił sie pierwszy rzyg
Kurcze, o co chodzi z tą Twoją @?? Najlepiej niech spada na drzewo i się nie pojawia!!! Tym bardziej, że jutro taki ważny dzień masz Będziesz miała jutro wariacki dzień A zrobisz zdjęcie Oli w białej sukieneczce? Dziewczynki tak ładnie wyglądają na komuniach
misia ja Cie przepraszam - Aleksandra będzie miała fotografa Takiego z prawdziwego zdarzenia a wiec nie omieszkam wrzucić Ci zdjeciucha z Komunii co do rzygusiow yhmm hihi taki urok A może znowu cos fasolci nie posmakowalo?
Ciekawa jestem jutrzejszej temperatury.
A poki co ,zmykam spac bo już pozno odezwe się jutro :*
Ciekawa jestem jutrzejszej temperatury.
A poki co ,zmykam spac bo już pozno odezwe się jutro :*
sandra_best
Michalina to co takiego jadłaś ? Fasolkę też wymiziaj
Nuuuśka oby @ nie przyszła, powodzenia jutro i uściski dla mojej imienniczki Niech ma piękną pogodę w tak wyjątkowym i pięknym dniu
Nuuuśka oby @ nie przyszła, powodzenia jutro i uściski dla mojej imienniczki Niech ma piękną pogodę w tak wyjątkowym i pięknym dniu
reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Nuuska- @ żeby się nie pojawiła u ciebie!
michalina- no w końcu pierwszy rzyg a tak się martwiłaś...
michalina- no w końcu pierwszy rzyg a tak się martwiłaś...