reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Moja niestety pracuje w szpitalu do którego nie chcę trafić, a z tego do którego chcę niestety nie znam nikogo. No i ja nie chcę za bardzo leżeć w szpitalu generalnie
Rozumiem , rozumiem ;) moja jest z miasta 40km od mojego , a ta co wtedy się mna zajęła to w sumie byłam u niej dwa razy , właśnie z ta ciąża już , bo w sumie szukałam kogo kolwiek kto nie ma urlopu i akurat trafiłam na nią ;) młodziutka ale anioł nie kobieta . Choć z zdrowa ciąża bym do niej nie wróciła bo mam swoją z duuzo większym doświadczeniem . I wcale się nie dziwie , tez mega nie chciałam , zwłaszcza ze mam małe dziecko w domu ale była jak wspomniałam mega i przyjęła mnie rano , wypuściła wieczor :)
W każdym bądź razie zycze żeby sytuacja się unormowała 😘

reklama
Właśnie mam ból owulacyjny. Teoretycznie już 18dc bo 1 w nocy😅
Ja miałam ból owulacyjny w 14dc , kilka dni później plamienie implantacyjne, zrobiłam dwa dni później progesteron i wynik 0.09 🤣 Miałam dostać okresu którego nie dostałam za to dostałam sluzu płodnego przez 3 dni z rzędu jak białko jaja. Idę w piątek (31dc) zbadać progesteron czy rzeczywiście jednak była pozna owulacja wtedy co sluz płodny 😃 Mój organizm płata mi figle ostatnio.

U mnie czuję, że nic z tego. Dziś 9/10 dni po owu i test owulacyjny negatyw do potęgi (w ciąży ciemniały) a szyjka taka miekka. Okres za 4 dni. Co prawda nie mam bólu brzucha no ale wiem, że przyjdzie. Na bank. I wiecie co jest mi przykro. Z samego rana wyświetliło mi się na fb wpis jednej dziewczyny z takiej grupy staraczek. 7 ciąża. Ma pół roczne dziecko. Każda od strzała i każdą super znosiła. Bez przykrych historii. Mam powiem wam załamkę mimo, że nie robiłam jeszcze testu. Ale szyjka wczoraj miękka to nie wróży nic dobrego. Czekam zatem na 99.9% na okres w piątek.

U mnie czuję, że nic z tego. Dziś 9/10 dni po owu i test owulacyjny negatyw do potęgi (w ciąży ciemniały) a szyjka taka miekka. Okres za 4 dni. Co prawda nie mam bólu brzucha no ale wiem, że przyjdzie. Na bank. I wiecie co jest mi przykro. Z samego rana wyświetliło mi się na fb wpis jednej dziewczyny z takiej grupy staraczek. 7 ciąża. Ma pół roczne dziecko. Każda od strzała i każdą super znosiła. Bez przykrych historii. Mam powiem wam załamkę mimo, że nie robiłam jeszcze testu. Ale szyjka wczoraj miękka to nie wróży nic dobrego. Czekam zatem na 99.9% na okres w piątek.
Jak w piątek (jak ja ) to apka pokazuje mi 3 dni :) mi wczoraj tez było trochę smutno mimo, ze to dopiero początek starań , ale przypomniało mi się jak to było gdy o syna staraliśmy się półtorej roku 🙈

Jak w piątek (jak ja ) to apka pokazuje mi 3 dni :) mi wczoraj tez było trochę smutno mimo, ze to dopiero początek starań , ale przypomniało mi się jak to było gdy o syna staraliśmy się półtorej roku 🙈
U mnie to 2 cykl. Z 1 nie wyszło. Wiec poczatek ale zaczety od tragedii i widze, że dalej nie kolorowo. Ja mam kwiecien/maj laparoskopie a moj ma zrobic badania nasienia

reklama
U mnie od wczoraj dziwne plamienia. Czuję się okresowo, nie wiem co się dzieje. Nie miałam nigdy tak, żeby mi się tak rozkrecalo stopniowo. Zrobilam test dzisiaj bo już zglupialam - negatywny. Na inny nie liczyłam, ale nie wiem co to za plamienia, które @ nie przypominają.

Do góry