reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Hej, od początku tego cyklu a dzisiaj mamy 11 dzień przyjmuje zgodnie z tym co polecają Staraczki olej z wiesiołka, zauważyłam ze faktycznie mam więcej śluzu,i dzisiaj śluz jest bardzo rozciągliwy ( zauważyłam to podczas podcierania i na bieliźnie) ale taki mleczno- biały, czy jest szansa ze jest on płodny czy musi być przezroczysty i rozciągliwy ? Może któraś miała taką sytuacje ? Jutro mam monitoring wiec w sumie się okaże czy coś rośnie w jajnikach, ale wiadomo już zaczynam się doszukiwać 😎

reklama
Też to u siebie zauważyłam, tzn olej łykam już czwarty miesiąc, ale dopiero teraz zgodnie z ulotka i mam mega dużo śluzu.
Hej, od początku tego cyklu a dzisiaj mamy 11 dzień przyjmuje zgodnie z tym co polecają Staraczki olej z wiesiołka, zauważyłam ze faktycznie mam więcej śluzu,i dzisiaj śluz jest bardzo rozciągliwy ( zauważyłam to podczas podcierania i na bieliźnie) ale taki mleczno- biały, czy jest szansa ze jest on płodny czy musi być przezroczysty i rozciągliwy ? Może któraś miała taką sytuacje ? Jutro mam monitoring wiec w sumie się okaże czy coś rośnie w jajnikach, ale wiadomo już zaczynam się doszukiwać [emoji41]

O kurcze [emoji848] idziesz na jakąś konsultacje z takim wynikiem ?

Kazali mi wrócić na IP to wrócę 🙄
Ale kompletnie tego nie rozumiem czemu wzrosło, wydawało mi się że tak pięknie samo się oczyściło, nic mnie nie boli, nic mi nie jest. Nie chcę, żeby mi tam grzebali na ślepo, ja i tak mam tam sieczkę po cc :(

No powiem Ci że jesteś niezła zagadką, trochę się już nasłuchałam historii i jeszcze się nie spotkałam z tym żeby po oczyszczeniu beta zamiast zlecieć do zera wzrosła [emoji848] oby szybko ustalili o co chodzi. Kiedy się stawiasz na IP ?
Kazali mi wrócić na IP to wrócę [emoji849]
Ale kompletnie tego nie rozumiem czemu wzrosło, wydawało mi się że tak pięknie samo się oczyściło, nic mnie nie boli, nic mi nie jest. Nie chcę, żeby mi tam grzebali na ślepo, ja i tak mam tam sieczkę po cc :(

reklama
Do góry