reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
U mnie od wczoraj dziwne plamienia. Czuję się okresowo, nie wiem co się dzieje. Nie miałam nigdy tak, żeby mi się tak rozkrecalo stopniowo. Zrobilam test dzisiaj bo już zglupialam - negatywny. Na inny nie liczyłam, ale nie wiem co to za plamienia, które @ nie przypominają.
Moze być plamienie implantacyjne jeśli tak to test dopiero za jakieś 3 dni jak plamienie imp. Się skończy.

U mnie od wczoraj dziwne plamienia. Czuję się okresowo, nie wiem co się dzieje. Nie miałam nigdy tak, żeby mi się tak rozkrecalo stopniowo. Zrobilam test dzisiaj bo już zglupialam - negatywny. Na inny nie liczyłam, ale nie wiem co to za plamienia, które @ nie przypominają.
Mialam to samo w tym miesiącu 2 dni plamien.... juz liczyłam na zagnieżdzanie ale niestety okres nadszedł 😫.. różne rzeczy piszą na necie...

reklama
Do góry