reklama
Jula19
Fanka BB :)
Trzymaj się ❤Ja - niestety - niedługo do Was tu wrócę ale musze dać sobie chwilę na odsapnięcie.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mój się zapisał na 17.01 na badanie nasienia. Stwierdziliśmy, że działamy od razu. Może biochemiczne to nie moja wina tylko jego plemników. Kto wie. Warto sprawdzić.
Suoal
Aktywna w BB
Moze być plamienie implantacyjne jeśli tak to test dopiero za jakieś 3 dni jak plamienie imp. Się skończy.U mnie od wczoraj dziwne plamienia. Czuję się okresowo, nie wiem co się dzieje. Nie miałam nigdy tak, żeby mi się tak rozkrecalo stopniowo. Zrobilam test dzisiaj bo już zglupialam - negatywny. Na inny nie liczyłam, ale nie wiem co to za plamienia, które @ nie przypominają.
Jula19
To moja pierwsza wizyta, także zapisy były przez recepcję. Nie mam do niego bezpośredniego tel. Pojadę dzisiaj, najwyżej starce.To mu wyslij wyniki sms
A mój okres średnio się rozkręca, jakieś plamienia. Nie miałam tak nigdy więc moze coś sprawdzi.
Weronik@29
Mialam to samo w tym miesiącu 2 dni plamien.... juz liczyłam na zagnieżdzanie ale niestety okres nadszedł .. różne rzeczy piszą na necie...U mnie od wczoraj dziwne plamienia. Czuję się okresowo, nie wiem co się dzieje. Nie miałam nigdy tak, żeby mi się tak rozkrecalo stopniowo. Zrobilam test dzisiaj bo już zglupialam - negatywny. Na inny nie liczyłam, ale nie wiem co to za plamienia, które @ nie przypominają.
Jula19
Niech się dziejeWłaśnie mam ból owulacyjny. Teoretycznie już 18dc bo 1 w nocy
Jula19
Dziwne to jest. Jak mam w takim razie liczyc że wczorajsze pierwsze plamienie to 1 dc... ? Ja oszaleje kiedyś. Wszystko jest nie tak....Mialam to samo w tym miesiącu 2 dni plamien.... juz liczyłam na zagnieżdzanie ale niestety okres nadszedł .. różne rzeczy piszą na necie...
Weronik@29
Idziecie do kliniki niepłodności? Też chcemy sprawdzić męża ale nie wiem czy przez gina to zrobic czy od razu tam uderzyćMój się zapisał na 17.01 na badanie nasienia. Stwierdziliśmy, że działamy od razu. Może biochemiczne to nie moja wina tylko jego plemników. Kto wie. Warto sprawdzić.
reklama
Weronik@29
Poczekaj może akurat fasolkaDziwne to jest. Jak mam w takim razie liczyc że wczorajsze pierwsze plamienie to 1 dc... ? Ja oszaleje kiedyś. Wszystko jest nie tak....
Ja licze od dnia porządnego krwawienia
Podziel się: