reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie dzis 9 dni po piku. Okres za 5 dni. Nie czuję się ani na @ ani na ciążę także... jedna wielka niewiadoma. Nawet nie mam się jakich objawów doszukiwać choćbym chciała 🤣 ten torbiel miesiac temu dał mi mocno popalić ale za to w tym miesiacu czuje sie swietniem 0 plamień po okresie, w dni płodne itp jak to w ostatnim cyklu. Jedynie w dniu pika około 30 minut po kłuciu jajnika miałam w śluzie kilka pasem krwi wiec typowo owulacyjny. Od tamtej pory nic. Ani bóli podbrzusza ani niczego 🙈 lepiej...nie ma się nad czym zastanawiać i dobierać sobie do głowy 😃 testuję w czwartek jak będzie 12 dni po piku.
Trzymam kciuki w czwartek !

reklama
U mnie dzis 9 dni po piku. Okres za 5 dni. Nie czuję się ani na @ ani na ciążę także... jedna wielka niewiadoma. Nawet nie mam się jakich objawów doszukiwać choćbym chciała 🤣 ten torbiel miesiac temu dał mi mocno popalić ale za to w tym miesiacu czuje sie swietniem 0 plamień po okresie, w dni płodne itp jak to w ostatnim cyklu. Jedynie w dniu pika około 30 minut po kłuciu jajnika miałam w śluzie kilka pasem krwi wiec typowo owulacyjny. Od tamtej pory nic. Ani bóli podbrzusza ani niczego 🙈 lepiej...nie ma się nad czym zastanawiać i dobierać sobie do głowy 😃 testuję w czwartek jak będzie 12 dni po piku.
Daj znaka co wyszło ;)

U mnie dziś powinien być dzień owulacji, 17dc. Test robię za 10 dni 13.01 bo mam wtedy dentystę. Tak to w ogóle bym nie robiła. Piersi lekko pobolewają, w zasadzie nie miałam bólu podbrzusza jakiegoś super mocnego, więc mnie to martwi znowu. I nie wiem czy badać progesteron za te 7/8 dni czy nie😣 nie chcę się nakręcać tym bardziej, że ten cykl całkowicie odpuściłam i nie myślałam wcale o dziecku

U mnie dziś powinien być dzień owulacji, 17dc. Test robię za 10 dni 13.01 bo mam wtedy dentystę. Tak to w ogóle bym nie robiła. Piersi lekko pobolewają, w zasadzie nie miałam bólu podbrzusza jakiegoś super mocnego, więc mnie to martwi znowu. I nie wiem czy badać progesteron za te 7/8 dni czy nie😣 nie chcę się nakręcać tym bardziej, że ten cykl całkowicie odpuściłam i nie myślałam wcale o dziecku
Ja miałam mieć owulacje ok Sylwestra a nadal jej nie było więc znowu mi cykl się wydłuży i nie wiem kiedy będzie o ile wogóle będzie...

U mnie wg aplikacji owulacja była 01.01, w 15dc i objawy też wskazywały na owulację ale starania były tylko 1 i 2.01, i tydzień wcześniej. Mój narzeczony jest bardzo weekendowy jeśli chodzi o igraszki :( w tyg ciężko go namówić... zobaczymy co z tego będzie :)

U mnie wg aplikacji owulacja była 01.01, w 15dc i objawy też wskazywały na owulację ale starania były tylko 1 i 2.01, i tydzień wcześniej. Mój narzeczony jest bardzo weekendowy jeśli chodzi o igraszki :( w tyg ciężko go namówić... zobaczymy co z tego będzie :)
U nas też nigdy szału nie ma bo partner ciągle w rozjazdach więc w sobotę działaliśmy i teraz dopiero pod koniec tygodnia wróci więc jeśli owulacja się przesunęła to raczej nic z tego nie będzie...

To jak mój mąż 😂🙈tez taki weekendowy

reklama
Mam nietypowe pytanie. Nie wiem co zrobić. Zapisałam się na jutro na wizytę do ginekologa - endokrynologa, ale coś czuję że może jutro zawitać @. I nie wiem czy to dobry pomysł, żeby jutro iść? Z drugiej strony chciałabym też jak najszybciej skonsultować moje kiepskie wyniki insuliny....

Do góry