Jak Ci wypada cykl teraz?To była @olka11135
reklama
Masakra. To teraz pytanie, kto się myli, testy, usg czy paprotkiNie, raz był pik i na drugi dzień miałam monitoring, mówię ucieszona że będzie piękna owulacja a lekarz mówi że nie ma ani jednego pęcherzyka więc nic nie będzie. Innym razem robiłam testy i nie było wcale piku przez cały cykl a gin mówi że jestem w trakcie owulacji Na mnie chyba te testy nie działają ale kupiłam trzy opakowania w tym cyklu z nadzieją że może wyłapie pik skoro na monitoring nie ide. Nawet mam ten mikroskop owulacyjny ale też cyrki wychodziły, były piękne paprotki czyli owulacja wg instrukcji a też na USG nic nie było w tym czasie.
MamaR
Fanka BB :)
Dwie ciąże z monitoringiem udane więc jak dla mnie najlepszy monitoring cyklu Na wszelki wypadek sexy co drugi dzień więc wtedy nie ma szans by przegapić owu. Tylko w każdym cyklu jest ponoć tylko 30% szans na ciążę Czemu to nie jest takie proste jak myślałam zanim się zaczęłam starać o dzieci?Masakra. To teraz pytanie, kto się myli, testy, usg czy paprotki
Bibi89
Czekam na @ dzis 27dcJak Ci wypada cykl teraz?
MamaR
Będziesz powtarzać test?Czekam na @ dzis 27dc
Magda 1996
Melduję się niestety nie kupiłam testów jutro się wybiorę do apteki i pewnie zrobię 28 jednak rano ciekaw jestem czy się sprawdzi nasz tzw wykres jak narazie tylko ból piersi no ale to normalne przed okresem też brzuch wzdęty ale to pewnie przez to, że zjadłam przez 3dbi tyle co jem przez tydzień
Magda 1996
Czuję teraz ze nie moge zawieźć przy mnie tam pasuje poczekamy jeden dzień i dam znać
MamaR
Też liczę na Ciebie bo ja następna w kolejce naCzuję teraz ze nie moge zawieźć przy mnie tam pasuje poczekamy jeden dzień i dam znać
Magda 1996
Hahha postaram się nasikać na patyk najlepiej jak się tylko daTeż liczę na Ciebie bo ja następna w kolejce na
reklama
@olka11135 możesz wkleić te badania raz jeszcze?
I druga rzecz. Wbiłam na stronę kliniki, żeby się zorientować odnośnie badań nasienia. Ponieważ tego jest mnóstwo, to które z tych badań warto zrobić? Co polecacie jako forumowy komitet ds ginekologiczno- położniczych ze specjalizacją leczenia niepłodności
I druga rzecz. Wbiłam na stronę kliniki, żeby się zorientować odnośnie badań nasienia. Ponieważ tego jest mnóstwo, to które z tych badań warto zrobić? Co polecacie jako forumowy komitet ds ginekologiczno- położniczych ze specjalizacją leczenia niepłodności
Podziel się: