reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

☺️

Załączniki

• Screenshot_2021-10-26-18-02-47-819_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-10-26-18-02-47-819_com.android.chrome.jpg
    163,4 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Witam się z wami po świętach, musiałam odpocząć psychicznie od wszystkiego.
Nadrobiłam wczoraj ponad 40 stron forum 😅, ale muszę być na bieżąco. Dla tych którym święta przyniosły cud- gratulacje ❤️
U mnie owulacja dopiero w sylwestra więc na spokojnie działamy sobie :D

Nie, raz był pik i na drugi dzień miałam monitoring, mówię ucieszona że będzie piękna owulacja a lekarz mówi że nie ma ani jednego pęcherzyka więc nic nie będzie. Innym razem robiłam testy i nie było wcale piku przez cały cykl a gin mówi że jestem w trakcie owulacji 😃 Na mnie chyba te testy nie działają ale kupiłam trzy opakowania w tym cyklu z nadzieją że może wyłapie pik skoro na monitoring nie ide. Nawet mam ten mikroskop owulacyjny ale też cyrki wychodziły, były piękne paprotki czyli owulacja wg instrukcji a też na USG nic nie było w tym czasie.

A mi zawsze testy owu idealnie wychodziły i się sprawdzały. W ciągu 4 cykli, 3 razy używałam testów owu i 3 razy była ciąża, fakt 2 biochemiczne, i teraz ta ale się udawało. A kochaliśmy się zazwyczaj tylko raz w ten dzień co pokazywało pik 🤣 bo z dzieckiem to tak nie zawsze jest siła i chęci wieczorem, a ja często zasypiam z młodym 😜 także nam się jakoś udawało trafiać 😏

Dziś byłam z rana na badaniach, robiłam betę i progesteron także zobaczymy czy jest szansa na utrzymanie.. w środę pojadę na powtórkę .
Dziś mamy też lekarza z mężem odnośnie wyników jego nasienia 😏 także sądny dzień się zapowiada 🤨😌

A mi zawsze testy owu idealnie wychodziły i się sprawdzały. W ciągu 4 cykli, 3 razy używałam testów owu i 3 razy była ciąża, fakt 2 biochemiczne, i teraz ta ale się udawało. A kochaliśmy się zazwyczaj tylko raz w ten dzień co pokazywało pik 🤣 bo z dzieckiem to tak nie zawsze jest siła i chęci wieczorem, a ja często zasypiam z młodym 😜 także nam się jakoś udawało trafiać 😏

Dziś byłam z rana na badaniach, robiłam betę i progesteron także zobaczymy czy jest szansa na utrzymanie.. w środę pojadę na powtórkę .
Dziś mamy też lekarza z mężem odnośnie wyników jego nasienia 😏 także sądny dzień się zapowiada 🤨😌
Większości osób testy pokazują poprawnie owulację, u mnie tylko to się nie sprawdza 🤣
Trzymam kciuki za dobre wyniki!

reklama
Ja też się zastanawiam czy u mnie właśnie nie ma jakiejś infekcji, bo zawsze przed okresem mam Saharę, a teraz mokro cały czas, tzn ten śluz taki niby bez grudek ale biały. Moja siostra miała infekcje i właśnie tylko tym śluzem się objawiła, żadnych innych dolegliwości nie miała.
Ja chyba mam jakąś infekcję. Zawsze coś.........

Do góry