reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

☺️

Załączniki

• Screenshot_2021-10-26-18-02-47-819_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-10-26-18-02-47-819_com.android.chrome.jpg
    163,4 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Witam się z wami po świętach, musiałam odpocząć psychicznie od wszystkiego.
Nadrobiłam wczoraj ponad 40 stron forum 😅, ale muszę być na bieżąco. Dla tych którym święta przyniosły cud- gratulacje ❤️
U mnie owulacja dopiero w sylwestra więc na spokojnie działamy sobie :D

Nie, raz był pik i na drugi dzień miałam monitoring, mówię ucieszona że będzie piękna owulacja a lekarz mówi że nie ma ani jednego pęcherzyka więc nic nie będzie. Innym razem robiłam testy i nie było wcale piku przez cały cykl a gin mówi że jestem w trakcie owulacji 😃 Na mnie chyba te testy nie działają ale kupiłam trzy opakowania w tym cyklu z nadzieją że może wyłapie pik skoro na monitoring nie ide. Nawet mam ten mikroskop owulacyjny ale też cyrki wychodziły, były piękne paprotki czyli owulacja wg instrukcji a też na USG nic nie było w tym czasie.

A mi zawsze testy owu idealnie wychodziły i się sprawdzały. W ciągu 4 cykli, 3 razy używałam testów owu i 3 razy była ciąża, fakt 2 biochemiczne, i teraz ta ale się udawało. A kochaliśmy się zazwyczaj tylko raz w ten dzień co pokazywało pik 🤣 bo z dzieckiem to tak nie zawsze jest siła i chęci wieczorem, a ja często zasypiam z młodym 😜 także nam się jakoś udawało trafiać 😏

Dziś byłam z rana na badaniach, robiłam betę i progesteron także zobaczymy czy jest szansa na utrzymanie.. w środę pojadę na powtórkę .
Dziś mamy też lekarza z mężem odnośnie wyników jego nasienia 😏 także sądny dzień się zapowiada 🤨😌

A mi zawsze testy owu idealnie wychodziły i się sprawdzały. W ciągu 4 cykli, 3 razy używałam testów owu i 3 razy była ciąża, fakt 2 biochemiczne, i teraz ta ale się udawało. A kochaliśmy się zazwyczaj tylko raz w ten dzień co pokazywało pik 🤣 bo z dzieckiem to tak nie zawsze jest siła i chęci wieczorem, a ja często zasypiam z młodym 😜 także nam się jakoś udawało trafiać 😏

Dziś byłam z rana na badaniach, robiłam betę i progesteron także zobaczymy czy jest szansa na utrzymanie.. w środę pojadę na powtórkę .
Dziś mamy też lekarza z mężem odnośnie wyników jego nasienia 😏 także sądny dzień się zapowiada 🤨😌
Większości osób testy pokazują poprawnie owulację, u mnie tylko to się nie sprawdza 🤣
Trzymam kciuki za dobre wyniki!

reklama
Ja też się zastanawiam czy u mnie właśnie nie ma jakiejś infekcji, bo zawsze przed okresem mam Saharę, a teraz mokro cały czas, tzn ten śluz taki niby bez grudek ale biały. Moja siostra miała infekcje i właśnie tylko tym śluzem się objawiła, żadnych innych dolegliwości nie miała.
Ja chyba mam jakąś infekcję. Zawsze coś.........

Do góry