reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja po wizycie dzisiejszej. Jutro zbadam prolaktynę i sprawdzę jak tam to moje tsh. Martwi mnie to, że lewy jajnik ponoć prawie pusty.
546A642D-5ADB-4831-8052-13EFBECBFE6B.jpeg

Jak tam dziewczyny które miały dzis wizyty u lekarza ? Jakieś ciekawostki? Ja właśnie czekam na moją wizytę i mi się nudzi
A jak u Ciebie?

reklama
Ja po wizycie dzisiejszej. Jutro zbadam prolaktynę i sprawdzę jak tam to moje tsh. Martwi mnie to, że lewy jajnik ponoć prawie pusty.Zobacz załącznik 1347901

A jak u Ciebie?
Ja się tak zaaferowałam tym że była owulacja I oglądaniem jajników ze zapomniałam poprosić o skierowanie na nadania tsh 😂😂😂😂 ale spoko umowie się do endo po świętach. Podpytałam tylko o ten progesteron co mam brac i tyle. Dla mnie ważne że była owulacja bo miałam zle przeczucia

Ja się tak zaaferowałam tym że była owulacja I oglądaniem jajników ze zapomniałam poprosić o skierowanie na nadania tsh 😂😂😂😂 ale spoko umowie się do endo po świętach. Podpytałam tylko o ten progesteron co mam brac i tyle. Dla mnie ważne że była owulacja bo miałam zle przeczucia
Trzymam kciuki! Ja na wszystkie badania chodzę prywatnie, bo nie mam żadnego fajnego lekarza na NFZ.

Trzymam kciuki! Ja na wszystkie badania chodzę prywatnie, bo nie mam żadnego fajnego lekarza na NFZ.
Ja tez chodzę prywatnie, ale jak mam skierowanie to nie place za badania. W sumie to za nic nie place bo mam abonament oplacany przez pracodawce wiec spoko. Oczywiście mogę iść i wykupić sobie TSH itp ale jak mogę mieć to za free to wolę tak 🤷🏽‍♀️

Rodzinny na teleporadzie też powinien skierować na tsh. Raz na 3 miesiace można z NFZ. Chociaż tyle z tego comiesięcznego haraczu, który płacimy :)

reklama
Ahh okej. To możesz nam pozazdrościć 😁 tak wszyscy narzekali na teleporady, a ja uważam, że trafił im się ten pomysł jak ślepej kurze ziarno. Można sobie zorganizować recepty czy skierowania z pozycji biurka w robocie 😁
Uważam dokładnie tak samo! Właśnie przed chwilą umówiłam teleporade medyczną z ginekologiem na sobotę, godz. 8.20. Jutro powtórzę badania, zobaczę, w którą stronę to idzie i jakby coś wzrosło, to omówię sytuację z lekarzem. Ale nie mam nadziei, że ten progesteron cudownie ruszy z kopyta.

Do góry