Bibi89
Fanka BB :)
Do dziełaCzy jest możliwy aż taki nagły skok jak wczoraj miałam jeszcze 0.33 a cykle mam 31-34 dniowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do dziełaCzy jest możliwy aż taki nagły skok jak wczoraj miałam jeszcze 0.33 a cykle mam 31-34 dniowe
Kiedy testujesz ?Mam dzisiaj bardzo słaby humor. Płakałam dzisiaj pół dnia i nie mam siły nic. Cały czas mam w głowie, że się nie udało i znowu będziemy musieli się starać i znowu przezywać rozczarowanie. Ech. Ciężko jest.
witam również, jeżeli mój cykl znowu się nie wydłuży to może styczeń będzie łaskawy, a jeżeli się jednak cykl zbuntuje to przekonam się dopiero w lutymWitam w 1 dc
Mam dziewczyny nadzieję że fasolki się zadomowią na te 9 msc a ja niedługo do was dołączę hihi
Wtorek. To będzie 27dc.Kiedy testujesz ?
Wtorek. To będzie 27dc.
Swoją drogą u mnie pik będzie dziś albo najpóźniej jutro wiec idziemy tak samoCzy jest możliwy aż taki nagły skok jak wczoraj miałam jeszcze 0.33 a cykle mam 31-34 dniowe
No to super tylko szczerze nie spodziewałam się dzisiejszego piku, myślałam ze nawet się opóźni przez przeziębienie.Swoją drogą u mnie pik będzie dziś albo najpóźniej jutro wiec idziemy tak samo
to już tylko 2 poranki i testujemy!Wtorek. To będzie 27dc.