pluto_nova
Moderator
Podrzucam ciążowe fluidy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie tez się dzisiaj zastanawiam, czy te pobolewania, kłucia, dziwne bąbelki w brzuchu itp, czy to aby nie przypadkiem normalne i zawsze tak miałam, tylko jak się nie starałam, to w ogóle nie zwracałam na to uwagi…?Ja właśnie jestem u babci i odkurzylam jej dom, i zaczęło mnie po tym strasznie boleć podbrzuszeNie rozumiem tego. Nie pamiętam za bardzo cykli z przed brania tabletek, ale na pewno nie zdarzały mi się takie rzeczy. Może coś jest nie tak
Ja tak nie miałam na pewno jak chodzi o podbrzusze. Jak chodzi o piersi to zupełnie nie pamiętam. Miałam bezbolesne okresy i nie miałam PMS.No właśnie tez się dzisiaj zastanawiam, czy te pobolewania, kłucia, dziwne bąbelki w brzuchu itp, czy to aby nie przypadkiem normalne i zawsze tak miałam, tylko jak się nie starałam, to w ogóle nie zwracałam na to uwagi…?
Powiedział mi tylko, ze to go nie przekonuje bo nie jest takie naturalne. Ale nie wiem jakiego będzie zdania jak będzie to jedyna opcjaZ ciekawości - dlaczego mąż jest przeciwny invitro ?
Tez mam mutacje , przy tym witaminy metylowe b12 i metylowy kwas foliowy , acard i zastrzyki z heparyny w ciążyA ja dzisiaj dostałam kolejne wyniki. Mialam nosa, że coś jest nie tak. Jeszcze nie wiem jak bardzo nie tak.
Tez mam mutacje , przy tym witaminy metylowe b12 i metylowy kwas foliowy , acard i zastrzyki z heparyny w ciąży
Polecam jeszcze hematologa lub immunologa , ja akurat chodziłam do immunologa i od niej miałam zaświadczenie o heparynie bo nie każdy gin chciał dacGorzej, że jestem uczulona na kwas acetylosalicylowy. Czekam na kariotyp, potem teleporada u genetyka, potem jeszcze chce umówić wizytę u jednego powiedzmy sprawdzonego/znajomego genetyka i potem zobaczymy co dalej. Chyba na razie zaprzestane starania dopóki wyników nie dostanę.
a robiłaś test? Już coś mogłoby wyjśćCoś mnie zaczyna bolec troszkę podbrzusze.. @ planowo na niedziele , ale chyba przyjdzie szybciej