reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja to wogole jestem w szoku jak wiele z was ma jakieś bóle i kłucia jajników poza @ ja mam tylko ból podbrzusza w pierwszy dzień okresu i tyle... nie czuje żadnego bólu w trakcie owulacji ani po niej ani przed nią 🤷🏽‍♀️ jak czytam ze macie takie skurcze ze musicie usiąść albo wziąć tabletke przeciwbolowa to sie zastanawiam czy to jest napewno normalne taki ból?
Ja mam ból podbrzusza w pierwszy dzień okresu i bóle owulacyjne zazwyczaj dwa dni. W tym cyklu trwały 4 dni.
W tym miesiącu mam dodatkowo ból piersi, którego wcześniej nigdy nie miałam. Pojawił się dzień po owulacji i nadal się utrzymuje.

reklama
hej powiedzcie mi jak jest u Was z bólem piersi? Tzn zawsze bolą przed @? U mnie zawsze było tak, ze minimum tydzień przed @ zaczynały mnie bolec całe piersi itp. Teraz mam tak, że tylko sutki mnie bolą, trochę szczypią i tak jakby ciągną, a piersi czasem zabolą ale tylko czasem.
Mnie lekko pobolewają w trakcie owu, a pozniej na kilka dni przed okresem jest juz spory ból. Podsumowałam to kiedyś, ze lepiej dostać w twarz niz w piersi 😂🤣 Z tym, ze u mnie to juz wina budowy piersi.

hej powiedzcie mi jak jest u Was z bólem piersi? Tzn zawsze bolą przed @? U mnie zawsze było tak, ze minimum tydzień przed @ zaczynały mnie bolec całe piersi itp. Teraz mam tak, że tylko sutki mnie bolą, trochę szczypią i tak jakby ciągną, a piersi czasem zabolą ale tylko czasem.
To jest właśnie ta wielka zagadka 😅 ja czasami mam bóle piersi już po owulacji. Czasami tydzień później a czasami dopiero przed samym okresem dosłownie. Z sutkami tak samo 🙈raz bolą a raz wcale ich nie czuje. Tak samo jak podbrzusze. Nigdy mnie nic nie bolało dopiero jak dostałam okres. Teraz od 3 msc podbrzusze czuje już pare dni po owulacji aż do miesiączki... 😫🙈można oszalec jak sie wyczekuje ciążę

Tak jak i mój, przynajmniej w kwestii bólu. Ale test rano tez biel. Chociaż się zastanawiam czy jak był w paczce dołączony to testow owu 25 czułość to on tez miał czułość 25😄 co nie zmienia faktu, ze 14 dpo powinno i tak coś wyjść
Ja dla pewności kupiłam jeszcze jeden ten o większej czułości i jutro będę testować ponownie. Ale dzisiaj od rana zbierało mi się na wymioty i jak nigdy nie śpię w ciągu dnia tak dzisiaj ciężko było mi się powstrzymać. Brzuch mnie lekko pobolewa ale podejrzewam, że tak meczy bo @ już blisko

Hej hej ;) ale naprodukowałyście🙈 nie było mnie od niedzieli i prawie 100stron 😬 u mnie test z zeszłej soboty negatywny , wiec uznałam ze nic z tego 🤷🏼‍♀️ Dziś 4 dni do okresu i zaczynam krwawić wiec zaraz zaczynam nowy cykl, mąż dalej w trakcie namawiania😂
Co tam u Was ? Niestety nie jestem w stanie przeczytać tylu stron przy pracy i moim 3 latku 🙈 co u dziewczyn co pisały ze miały podobnie do mnie owu ? Udało się którejś ?🥰

Hej dziewczyny 😁😁 zmiana tematu! Powiedzcie mi czy któraś z was na sutkavh ma takie jakby białe plamki? 😬 Teraz zauważyłam takie coś, o ramówka ciemna a na górze biel 🤔 hmmm mam nadzieję że to nic poważnego a z drugiej strony wcześniej nie zwracałam na to uwagi 😅

reklama
Nie ogarniam tych testów... 😂 Wszystkie ujemne?

Załączniki

• b0cf18d4-6d4b-4987-b7a7-93389b3a9032.jpg
    b0cf18d4-6d4b-4987-b7a7-93389b3a9032.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 94
Do góry