reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

hej powiedzcie mi jak jest u Was z bólem piersi? Tzn zawsze bolą przed @? U mnie zawsze było tak, ze minimum tydzień przed @ zaczynały mnie bolec całe piersi itp. Teraz mam tak, że tylko sutki mnie bolą, trochę szczypią i tak jakby ciągną, a piersi czasem zabolą ale tylko czasem.
Mnie nie bola generalnie

reklama
hej powiedzcie mi jak jest u Was z bólem piersi? Tzn zawsze bolą przed @? U mnie zawsze było tak, ze minimum tydzień przed @ zaczynały mnie bolec całe piersi itp. Teraz mam tak, że tylko sutki mnie bolą, trochę szczypią i tak jakby ciągną, a piersi czasem zabolą ale tylko czasem.
U mnie tak jest, bolą przed okresem po bokach, w tym cyklu Np mnie ciągnęły, piekły i szczypały😊 i soczek niż zwykle 😊

Mnie bolą dzień, dwa przed @, są wrażliwsze na dotyk ale nie jest to niewiadomo jaki ból

Mnie nie bolą tzn. bolały tylko do tej pory 2 razy. Raz w ciąży z córką, ale to już przy wysokiej becie. I teraz mnie właśnie bolą raczej same brodawki. Ale np. bardziej mnie bolały zaraz po owu niż np. dzisiaj. Generalnie ból piersi jest związany ze wzrostem progesteronu więc nie do końca można go uznać za objaw w 100% ciążowy

Mnie nie bolą tzn. bolały tylko do tej pory 2 razy. Raz w ciąży z córką, ale to już przy wysokiej becie. I teraz mnie właśnie bolą raczej same brodawki. Ale np. bardziej mnie bolały zaraz po owu niż np. dzisiaj. Generalnie ból piersi jest związany ze wzrostem progesteronu więc nie do końca można go uznać za objaw w 100% ciążowy
Wiem wiem, ciąże raczej wykluczam po porannym teście ale mimo wszystko ten cykl jest dla mnie bardzo dziwny. Zupełnie inny od wszystkich 😅

Ja to wogole jestem w szoku jak wiele z was ma jakieś bóle i kłucia jajników poza @ ja mam tylko ból podbrzusza w pierwszy dzień okresu i tyle... nie czuje żadnego bólu w trakcie owulacji ani po niej ani przed nią 🤷🏽‍♀️ jak czytam ze macie takie skurcze ze musicie usiąść albo wziąć tabletke przeciwbolowa to sie zastanawiam czy to jest napewno normalne taki ból?

Wiem wiem, ciąże raczej wykluczam po porannym teście ale mimo wszystko ten cykl jest dla mnie bardzo dziwny. Zupełnie inny od wszystkich 😅
Tak jak i mój, przynajmniej w kwestii bólu. Ale test rano tez biel. Chociaż się zastanawiam czy jak był w paczce dołączony to testow owu 25 czułość to on tez miał czułość 25😄 co nie zmienia faktu, ze 14 dpo powinno i tak coś wyjść

U mnie różnie. Raz bola raz nie. Np. w tym cyklu czułam ze są bardziej wrażliwe, ale Nie tak że nie szło się dotknąć. W poprzednich cyklach z kolei miałam wrażenie, że były takie bardziej objętościowo większe bez jakiegos bólu i nie wiem czy to nie przez tą podwyższona prolaktyne. Teraz biorę lek na obniżenie.

Pamiętam w tamtym roku jak byłam w ciazy to właśnie ten straszliwy bol piersi skłonił mnie do zrobienia testu. I to mogę nazwać bólem, uwieral mnie stanik, nie mogłam spać na brzuchu, ogólnie każde dotknięcie mnie bolało...

reklama
Ja to wogole jestem w szoku jak wiele z was ma jakieś bóle i kłucia jajników poza @ ja mam tylko ból podbrzusza w pierwszy dzień okresu i tyle... nie czuje żadnego bólu w trakcie owulacji ani po niej ani przed nią 🤷🏽‍♀️ jak czytam ze macie takie skurcze ze musicie usiąść albo wziąć tabletke przeciwbolowa to sie zastanawiam czy to jest napewno normalne taki ból?
O matko ja w sierpniu miałam taki straszliwy bol lewego jajnika że nie mogłam właśnie chodzić....

Do góry