Cykle mam 25-28 .Mnie trochę uderzyło plamienie spóźnione bo nie czułam się na @ wyjątkowo a sam okres to już z ulgą bo wolę najgorszy dzień odpekac w domu a nie gdy cały dzień będę poza domem a jak długie masz cykle? Ciekawe czy owulke możemy mieć w podobnym czasie
reklama
A ze mną chyba nikt nie testuje ja będę robić pierwszy test 13/14.12, ale okres mam dostać 18.12.
Mi okres wypada na 17.12, wiec możemy testować razem ok 13/14.12
U
użytkowniczka Co
Gość
O, super! Czyli mam towarzyszkęMi okres wypada na 17.12, wiec możemy testować razem ok 13/14.12
Blondi_87
Fanka BB :)
Ja ostatnio 27-30 więc możemy mieć w podobnym czasieCykle mam 25-28 .
U
użytkowniczka Co
Gość
Ja też tak mamA czy tylko ja tak latam siku w ciągu nocy? Ale tak od zawsze mam..i niby z porannego moczu po całej nocy się najlepiej robi test, ale mój jest zawsze wysiusiany . Well…
olka11135
Nie ma? Ja widzę, myślisz ze to fabryczna ?
Mam mieszane uczucie - nie mam żadnych objawów, wydaje mi się że okres nadchodzi więc z jednej strony rozum mówi, że to fabryczna. Z drugiej serce bardzo by chciało, żeby jutro ściemniała, okresu nie ma, temperatura podwyższona, szyjka wysoko, robię te testy pinka już od tygodnia i ani razu mi nic takiego nie wyszło. Ale wiem, że nie ja pierwsza i nie ja ostatnia
Poczekamy, zobaczymy, czwartkowa beta coraz bliżej
Nel331
Witaj w klubie ja i w nocy i rano i w dzień sikam czasem20 razy dziennieA czy tylko ja tak latam siku w ciągu nocy? Ale tak od zawsze mam..i niby z porannego moczu po całej nocy się najlepiej robi test, ale mój jest zawsze wysiusiany . Well…
olka11135
A czy tylko ja tak latam siku w ciągu nocy? Ale tak od zawsze mam..i niby z porannego moczu po całej nocy się najlepiej robi test, ale mój jest zawsze wysiusiany . Well…
Ja nawet w ciąży nie sikałam w nocy jak śpię, to śpię
Kocham spać
reklama
Blondi_87
Bratnia dusza normalnieJa nawet w ciąży nie sikałam w nocy jak śpię, to śpię
Kocham spać
Podziel się: