reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Witaj w klubie :) ja i w nocy i rano i w dzień 🤣 sikam czasem20 razy dziennie🙈
Ja też ciągle latam. Chociaz ostatnio w nocy miejscu.
A najlepsze jest to ze jak wychodzę z pracy zawsze jeszcze idę na siku, żeby móc gdzies wejść na szybkie zakupy. I nie mogę pojąć jednej rzeczy, że po kilku minutach ledwo dojeżdżam do domu tak mi się siku chce ze czasem w butach i w kurtce siadam na kibel ;)

reklama
Ja nawet w ciąży nie sikałam w nocy :p jak śpię, to śpię :p
Kocham spać 🙈
Kurczę, a ja wcale nie muszę nic na noc nawet pić..ale i tak zawsze się budzę i po omacku idę, booo się boję 😂🙈. Jakimś dziwnym trafem budzę się po 3 w nocy..👀. Wracając z łazienki daję w nogę jakbym z ciemnej piwnicy uciekała 😂

Ja też ciągle latam. Chociaz ostatnio w nocy miejscu.
A najlepsze jest to ze jak wychodzę z pracy zawsze jeszcze idę na siku, żeby móc gdzies wejść na szybkie zakupy. I nie mogę pojąć jednej rzeczy, że po kilku minutach ledwo dojeżdżam do domu tak mi się siku chce ze czasem w butach i w kurtce siadam na kibel ;)
Ja nawet miałam badania i brałam leki, ale efekt trochę odwrotny :) a w innych aż za mocy😂

Kurczę, a ja wcale nie muszę nic na noc nawet pić..ale i tak zawsze się budzę i po omacku idę, booo się boję 😂🙈. Jakimś dziwnym trafem budzę się po 3 w nocy..👀. Wracając z łazienki daję w nogę jakbym z ciemnej piwnicy uciekała 😂
Hahaha 😂😂 a ja ostatnio zasnąć coś nie mogę do 1 w nocy i jak mam szafę otwarta to się zaczynam bać, ze mi coś wyskoczy 😂 czasem zapale lampkę i pójdę ja zamknąć , wtedy mi lżej na sercu 😂😂🙈

Hahaha 😂😂 a ja ostatnio zasnąć coś nie mogę do 1 w nocy i jak mam szafę otwarta to się zaczynam bać, ze mi coś wyskoczy 😂 czasem zapale lampkę i pójdę ja zamknąć , wtedy mi lżej na sercu 😂😂🙈
A propos zapalonej lampki…🙊 mam też taką w gniazdku malutką i zawsze ją muszę zapalić jak się zaczynam schizować 😂🙈. Spanie z nią jest dla mnie już normą…💁🏼‍♀️

reklama
Do góry