reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Witaj w klubie :) ja i w nocy i rano i w dzień 🤣 sikam czasem20 razy dziennie🙈
Ja też ciągle latam. Chociaz ostatnio w nocy miejscu.
A najlepsze jest to ze jak wychodzę z pracy zawsze jeszcze idę na siku, żeby móc gdzies wejść na szybkie zakupy. I nie mogę pojąć jednej rzeczy, że po kilku minutach ledwo dojeżdżam do domu tak mi się siku chce ze czasem w butach i w kurtce siadam na kibel ;)

reklama
Ja nawet w ciąży nie sikałam w nocy :p jak śpię, to śpię :p
Kocham spać 🙈
Kurczę, a ja wcale nie muszę nic na noc nawet pić..ale i tak zawsze się budzę i po omacku idę, booo się boję 😂🙈. Jakimś dziwnym trafem budzę się po 3 w nocy..👀. Wracając z łazienki daję w nogę jakbym z ciemnej piwnicy uciekała 😂

Ja też ciągle latam. Chociaz ostatnio w nocy miejscu.
A najlepsze jest to ze jak wychodzę z pracy zawsze jeszcze idę na siku, żeby móc gdzies wejść na szybkie zakupy. I nie mogę pojąć jednej rzeczy, że po kilku minutach ledwo dojeżdżam do domu tak mi się siku chce ze czasem w butach i w kurtce siadam na kibel ;)
Ja nawet miałam badania i brałam leki, ale efekt trochę odwrotny :) a w innych aż za mocy😂

Kurczę, a ja wcale nie muszę nic na noc nawet pić..ale i tak zawsze się budzę i po omacku idę, booo się boję 😂🙈. Jakimś dziwnym trafem budzę się po 3 w nocy..👀. Wracając z łazienki daję w nogę jakbym z ciemnej piwnicy uciekała 😂
Hahaha 😂😂 a ja ostatnio zasnąć coś nie mogę do 1 w nocy i jak mam szafę otwarta to się zaczynam bać, ze mi coś wyskoczy 😂 czasem zapale lampkę i pójdę ja zamknąć , wtedy mi lżej na sercu 😂😂🙈

Hahaha 😂😂 a ja ostatnio zasnąć coś nie mogę do 1 w nocy i jak mam szafę otwarta to się zaczynam bać, ze mi coś wyskoczy 😂 czasem zapale lampkę i pójdę ja zamknąć , wtedy mi lżej na sercu 😂😂🙈
A propos zapalonej lampki…🙊 mam też taką w gniazdku malutką i zawsze ją muszę zapalić jak się zaczynam schizować 😂🙈. Spanie z nią jest dla mnie już normą…💁🏼‍♀️

reklama
Do góry