reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Dziewczyny dodaje zdj owulakow, które ostatnio robię. Testować powinnam jutro. Ale z racji tego, że mój cykl jest dziwny przez KP uznałam, że zobaczę co się dzieję na tych testach. Dziś zauważyłam duża ilość sluzu też ciągnącego jak płodny tyle, że białego. Nie znam się na tym, przy pierwszej ciazy nie sprawdzałam tak mocno takich rzeczy. Testy są od 18. 11 do dziś wybiórczo. Ostatnie 5 dni trochę mnie dziwi. Wiem podobno przed @ ciemnieją. Tyle, że ja ostatnią @ miałam 21.09. Poza dwoma dziwnymi plamieniami... Z tego co slyszlamam od gin to na skutek KP. Więc nie wiem czy kolejna się zapowiada... Nie wiem co o tym myśleć kompletnie. Pik? W tak krótkim czasie drugi

Załączniki

• IMG_20211207_220505_copy_1920x2560.jpg
    IMG_20211207_220505_copy_1920x2560.jpg
    610,8 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Dziewczyny dodaje zdj owulakow, które ostatnio robię. Testować powinnam jutro. Ale z racji tego, że mój cykl jest dziwny przez KP uznałam, że zobaczę co się dzieję na tych testach. Dziś zauważyłam duża ilość sluzu też ciągnącego jak płodny tyle, że białego. Nie znam się na tym, przy pierwszej ciazy nie sprawdzałam tak mocno takich rzeczy. Testy są od 18. 11 do dziś wybiórczo. Ostatnie 5 dni trochę mnie dziwi. Wiem podobno przed @ ciemnieją. Tyle, że ja ostatnią @ miałam 21.09. Poza dwoma dziwnymi plamieniami... Z tego co slyszlamam od gin to na skutek KP. Więc nie wiem czy kolejna się zapowiada... Nie wiem co o tym myśleć kompletnie. Pik? W tak krótkim czasie drugi

A próbowałaś robić ciążowy? :D

Dziewczyny dziś przy badaniu szyjki zauważyłam na palce śluz z bardzo jasna krwią, minimalna ilość. Jestem 8-9dpo czy mam szykować się na okres niebawem. Powiem tak codzien szyjka rano bardzo wysoko ze nie sięgam palcem, wieczorem nisko. Ktoś miał podobnie?
może to implantacja :) ja nie sprawdzam sobie szyjki wcale, wiec nie pomogę

Dziewczyny dziś przy badaniu szyjki zauważyłam na palce śluz z bardzo jasna krwią, minimalna ilość. Jestem 8-9dpo czy mam szykować się na okres niebawem. Powiem tak codzien szyjka rano bardzo wysoko ze nie sięgam palcem, wieczorem nisko. Ktoś miał podobnie?

Ja bym się w takiej sytuacji szykowała na ciążę. :) Miałam taki śluz ze śladem krwi i różowe plamienia.
Nie chcę robić jakichś ogromnych nadziei, bo to może różne inne rzeczy oznaczać (miesiączkę, polip, rankę na szyjce i zapewne coś jeszcze). Mimo to u mnie akurat oznaczało implantacje :) mam nadzieję, że u Ciebie również zwiastuje bobaska :)

Jezu dziewczyny trzymam tak mocno za Was jutro kciuki 🙈 ja aktualnie 11 dc, ten cykl
Monitorujemy i jutro mam wizytę, mam nadzieje ze będzie owocna tak jak Wasze jutrzejsze testy! Ogólnie pojawia się dużo śluzu i od 2-3 dni czuje prawy jajnik dosyc intensywnie więc oby ta owulacja była na dniach i żeby ten rok zakończył się owocnie 🤰🏼Tego każdej z nas życzę 😻

Ja Wam tylko powiem, że byłam dzisiaj pierwszy dzień w pracy po 2 tyg. zwolnieniu z powodu mojej straty. Potrzebowałam czasu, żeby wszystko sobie w głowie poukładać i nie miałam siły przebywać wśród ludzi, unikałam ich. W każdym razie dzisiaj kilka osób mi gratulowało ciąży albo bezpośrednio pytali, czy jestem w ciąży. Kolejne trudne doświadczenie. :( nie życzę nikomu.

reklama
Do góry