reklama
Nel331
Fanka BB :)
Oby nie przyszedł ! Idziemy podobnie z dpo wiec może Tobie się uda !Ja się czuję tak samo jak przed poprzednim okresem, także zobaczymy
Na razie testy negatywne, okresu brak więc wszystko w grze
U
użytkowniczka Co
Gość
ja najwcześniej mogę 12.12, czyli w przyszłą niedzielę. 9 dni po pikuKtoś testuje w przyszłym tygodniu oprócz mnie?
Ale chyba poczekam do 15.12, bo to jednak będzie chyba za wcześnie.
A okres powinnam dostać 18.12
Mam chyba 10 testów, więc będzie dużo testowania
olka11135
Ktoś testuje w przyszłym tygodniu oprócz mnie?
Ja do czwartku włącznie codziennie
Chyba, że okres mnie zaszczyci swoją obecnością
Ok, ja zrobię test w środę, bo to termin @ . Trzymam kciuki za Ciebie, siebie i inne koleżanki testujące w najbliższych dniach.Ja do czwartku włącznie codziennie
Chyba, że okres mnie zaszczyci swoją obecnością
Ja jutro idę na bete - 14 dpo, ale jakoś jestem nastawiona negatywnie biorac pod uwage, ze okres mam bolesny, owulacje też, to o stawiam, ze zagniezdzenie tez bym poczula a tu nic .... robilam dzis test i byl bialusienki takze nie spodziewam sie pozytywu...
reklama
Nel331
Ja już nie wiem jak jest z tym zagniezdzeniem. Owulacje tez mam bardzo bolesna, okres od zabiegu mniej ale jeśli jest jakaś prawda w tym, ze można to czuć, to może ten wczorajszy okropny ból jajnika to było to ? Czy sobie nie robić nadzieiJa jutro idę na bete - 14 dpo, ale jakoś jestem nastawiona negatywnie biorac pod uwage, ze okres mam bolesny, owulacje też, to o stawiam, ze zagniezdzenie tez bym poczula a tu nic .... robilam dzis test i byl bialusienki takze nie spodziewam sie pozytywu...
Podziel się: