olka11135
Fanka BB :)
a skąd jesteś?? u nas ma padać dziś w nocy!!!
Z Warszawy, padało już parę razy ale za każdym razem nawet minutę śnieg nie leżał, teraz ciut lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a skąd jesteś?? u nas ma padać dziś w nocy!!!
Ja tez mam to samo.. ból jak na okres ale taki mniejszy, ból pachwin. Znów taki ćmiący ból głowy, dreszcze. Ból piersi chwilami.U mnie za momencik maja byc goscie a ja znowu ból brzucha jakbym miała zaraz dostać @, rozchodzi sie aż tak do pachwin. Mam ochote sie położyć rano ze 2h trwało to pobolewanie i do teraz był spokój i znowu się zaczęło
Piszlam do wc bo myslalam ze krew a to znowu ten ciągnący sluz mlecznobialy
U mnie było bialo już od samego rana. Okolice Konina - wielkopolska.a skąd jesteś?? u nas ma padać dziś w nocy!!!
Ja wczoraj kupiłam choinke ale tyle czasu zajęły mi pierniki że stoi na razie w garażu i czeka na swój czas.A to idzie powolutku do nas z rana było trochę śniegu ale że są 3 stopnie na plusie to wszystko pływa. Liczę na porządna zimę, bo już rozłożyłam choinkę i jutro jadę po ozdoby. Po weekendzie następnym będę miała goscia od montażu rolet to salon już będzie tak typowo skończony pod święta nie mogę się doczekać
dwieIle kapsułek dziennie bierzecie wiesiolka - oeparol?
No widzę że blisko siebie mieszkamyU mnie było bialo już od samego rana. Okolice Konina - wielkopolska.
MiloNo widzę że blisko siebie mieszkamy
Tez tak właśnie brałam z tym że poprzednim cyklu nie miałam od 1 dnia tylko od 6 dnia zaczęłam jakoś. Ktoś to właśnie pisał że 4 chyba bierze dziennie.