reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
U mnie za momencik maja byc goscie a ja znowu ból brzucha jakbym miała zaraz dostać @, rozchodzi sie aż tak do pachwin. Mam ochote sie położyć 😕 rano ze 2h trwało to pobolewanie i do teraz był spokój i znowu się zaczęło 😵‍💫
Piszlam do wc bo myslalam ze krew a to znowu ten ciągnący sluz mlecznobialy
Ja tez mam to samo.. ból jak na okres ale taki mniejszy, ból pachwin. Znów taki ćmiący ból głowy, dreszcze. Ból piersi chwilami.
Tez czuje jak coś tam wypływa ide do toalety a na papierze przezroczysty śluz ale nie ciągnący albo biały

Jeszcze się czuje jakby miała mieć jelitowke 🤦‍♀

Ostatnia edycja:
A to idzie powolutku do nas 😁 z rana było trochę śniegu ale że są 3 stopnie na plusie to wszystko pływa. Liczę na porządna zimę, bo już rozłożyłam choinkę i jutro jadę po ozdoby. Po weekendzie następnym będę miała goscia od montażu rolet to salon już będzie tak typowo skończony pod święta 😍 nie mogę się doczekać 😁

A to idzie powolutku do nas 😁 z rana było trochę śniegu ale że są 3 stopnie na plusie to wszystko pływa. Liczę na porządna zimę, bo już rozłożyłam choinkę i jutro jadę po ozdoby. Po weekendzie następnym będę miała goscia od montażu rolet to salon już będzie tak typowo skończony pod święta 😍 nie mogę się doczekać 😁
Ja wczoraj kupiłam choinke ale tyle czasu zajęły mi pierniki że stoi na razie w garażu i czeka na swój czas.
Także w tym tygodniu ogarne salon i na weekend ubierzemy.

reklama
Do góry