pannadarianna
Fanka BB :)
mam to samo... jak mnie jakiś nerw zaboli w ręce to mam chęć to wpisać w google "czy to ciąża"ja mam wrażenie ze połowę tych objawów odpowiada moja zryta głowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam to samo... jak mnie jakiś nerw zaboli w ręce to mam chęć to wpisać w google "czy to ciąża"ja mam wrażenie ze połowę tych objawów odpowiada moja zryta głowa
Cieszy mnie to bardzo, ze jest dobrzeCos ty. Jest dobry duzy by byl gdybys miala ponad 100 ng a taki jest w sam raz. Ja startowalam póltora roku temu przy becie 18.7 z progesteronem 30 ng
U mnie zobaczymy jak będzie ale takie rzeczy mialam tylko na ciaze. Te wczorajsze kłucia i dzisiejszy bol nie da się nazwac wyczuleniem bo leze caly czas w lozku...mega slabo sie czujeTo wyczulenie na każdy objaw jest chyba najgorsze bo rośnie nadzieja i potem rozczarowanie jest większe... Pamiętam te pierwsze cykle jakaś masakra... a jak zaszłam poza krwawieniem zero objawow Ja chociaż tyle osiągnęłam że od kilku cykli niczego sobie nie wmawiam czuje się "normalnie" więc i nadziei nie nakręcam
Hahahahha ja az tak nie mam, nie czuje jajnikow ani żadnego kłucia nigdy, nie czuje owulacji nawet wiec czas przed planowaną @ jest po prostu dla mnie super stresujący i super nudnymam to samo... jak mnie jakiś nerw zaboli w ręce to mam chęć to wpisać w google "czy to ciąża"
ja zartowalam oczywiscieHahahahha ja az tak nie mam, nie czuje jajnikow ani żadnego kłucia nigdy, nie czuje owulacji nawet wiec czas przed planowaną @ jest po prostu dla mnie super stresujący i super nudny
Ja miałam pierwszą betę prawie 300, dzień przed terminem okresu, następna była 460% większa, po dwóch dniach, a tez nie mam bliźniakówNie ma sie co tu zastanawiac. Przyrosty przy blizniakach wcale nie roznia sie od przyrostow ciaz pojedynczych. Ja mialam przyrosty poczatkowe po 350% i mam 1 synka. Na poczatku beta tak rosnie i jest to ok ale wcale nie swiadczy o ciazy mnogiej.
A co to za serum ?W ogole okazalo sie, że jednak nie mam nasilenia łzs jak to wczoraj myslalam tylkp jakims cudem serum ktore uzywam od maja mnie poparzyło... dzis juz jest okej, skora doszla do siebie ale leciutko się łuszczy co jest normalne po oparzeniu. Ale w ogole cere laski to mam jak pupcia niemowlaka ostatni raz taka mialam w wieku chyba 5 lat ale boje sie uzyc ponownie tego serum
Nacomi glycolic acid czy jakoś takA co to za serum ?