reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja jestem przekonana na 99.9% że to będzie ciąża. Mam nawet kłucia w pochwie które miałam tylko w ciążach. Bede w mega szoku jak sie okaze ze przyjdzie @. To samopoczucie od wczoraj obstawiam na zagniezdzenie. Akurat 6/7 dni po owulacji się zaczęło... nawet sprawdzilam teraz w kalendarzyku i rowno 7 dni po piku je mam zapisane (ciaza z synem). No i te bole jak na @ ktorych nigdy przed okresem nie mam, to zaslabniecie dzis...obstawiam, że to bedzie to.

Ja jestem przekonana na 99.9% że to będzie ciąża. Mam nawet kłucia w pochwie które miałam tylko w ciążach. Bede w mega szoku jak sie okaze ze przyjdzie @. To samopoczucie od wczoraj obstawiam na zagniezdzenie. Akurat 6/7 dni po owulacji się zaczęło... nawet sprawdzilam teraz w kalendarzyku i rowno 7 dni po piku je mam zapisane. No i te bole jak na @ ktorych nigdy przed okresem nie mam, to zaslabniecie dzis...obstawiam, że to bedzie to.
Tego Ci zycze :)

A przy
Ja jestem przekonana na 99.9% że to będzie ciąża. Mam nawet kłucia w pochwie które miałam tylko w ciążach. Bede w mega szoku jak sie okaze ze przyjdzie @. To samopoczucie od wczoraj obstawiam na zagniezdzenie. Akurat 6/7 dni po owulacji się zaczęło... nawet sprawdzilam teraz w kalendarzyku i rowno 7 dni po piku je mam zapisane (ciaza z synem). No i te bole jak na @ ktorych nigdy przed okresem nie mam, to zaslabniecie dzis...obstawiam, że to bedzie to.
życzę Ci tego i czekam na poytywny test :)

A ja wiem, że nic nie wiem... Dziś 22dc, 12dpo, 6dpo delikatne krwawienie trwające dwa dni, po nim mocne ciągnięcie w prawym jajniku trwające dzień. Narobiło mi to nadziei nie powiem 😐😐 Dziś test bielutki... Cały dzień mam jakieś przelewanie i bulgotanie w brzuchu. Zaczyna się tez jakieś pobolewanie, którego nie doświadczyłam od porodu. Chyba już nie ma szans na to by test wyszedł pozytywnie ☹️

A ja wiem, że nic nie wiem... Dziś 22dc, 12dpo, 6dpo delikatne krwawienie trwające dwa dni, po nim mocne ciągnięcie w prawym jajniku trwające dzień. Narobiło mi to nadziei nie powiem 😐😐 Dziś test bielutki... Cały dzień mam jakieś przelewanie i bulgotanie w brzuchu. Zaczyna się tez jakieś pobolewanie, którego nie doświadczyłam od porodu. Chyba już nie ma szans na to by test wyszedł pozytywnie ☹️
Zrob test w dzien miesiaczki :)

reklama
Do góry