Ja w pierwszej ciąży dostałam jego w dniu okresu. Co najlepsze poszłam do apteki po zapas tamponów Dziwiło mnie tylko to, że ono było jakieś takie brązowe i strasznie mało tego. Coś mnie tknęło i kupiłam test od razu. No i wyszła mi blada kreska Tw tym cyklu te było inne (jeżeli to wgl było implantacyjne ). Na początku brązowe ze śluzem a później jasno różowe. Było tego bardzo mało. Widoczne jedynie na papierze. Nawet jednej podpaski nie zaplamiloWiecie co, ja nawet nie wiem jak moze wygladac plamienie implantacyjne. Raz zaszlam w ciaze, niestety poroniłam, ale nigdy nie miałam zadnych plamien, nigdy poza miesiaczkowymi. Nie wiem nawet jak wygladaja
reklama
B
B206
Gość
Ja miałam tak w cyklu w którym zaszłam tyle że u mnie to było dopiero ok 11 dpo też najpierw brązowe potem czerwona żywa krew widoczna na wkładce a potem cisza... Dopiero 2 dni później wpadłam na pomysł ciąży gdy okres nie przyszedłJa w pierwszej ciąży dostałam jego w dniu okresu. Co najlepsze poszłam do apteki po zapas tamponów Dziwiło mnie tylko to, że ono było jakieś takie brązowe i strasznie mało tego. Coś mnie tknęło i kupiłam test od razu. No i wyszła mi blada kreska Tw tym cyklu te było inne (jeżeli to wgl było implantacyjne ). Na początku brązowe ze śluzem a później jasno różowe. Było tego bardzo mało. Widoczne jedynie na papierze. Nawet jednej podpaski nie zaplamilo
Jednak my Kobiety mamy czasem tego,, czuja "Ja miałam tak w cyklu w którym zaszłam tyle że u mnie to było dopiero ok 11 dpo też najpierw brązowe potem czerwona żywa krew widoczna na wkładce a potem cisza... Dopiero 2 dni później wpadłam na pomysł ciąży gdy okres nie przyszedł
B
B206
Gość
Mi czują zniszczyła ginekolog bo byłam w polowie cyklu i mówiła że owulacji w tym nie ma więc kto by myślał o ciąży w tym układzieJednak my Kobiety mamy czasem tego,, czuja "
L
Ladycarooo
Gość
Moja droga, ja jakbym nie miała owulacji i nie uprawiała seksu, to pewnie i tak bym miała nadzieję, ze jestem w ciąży głupia głowaMi czują zniszczyła ginekolog bo byłam w polowie cyklu i mówiła że owulacji w tym nie ma więc kto by myślał o ciąży w tym układzie
Cześć dziewczyny,
Jeszcze niedawno czesto gościłam tutaj na grupie. Co prawda czytałam a nie pisałam ale chciałabym dodac wam wszystkim otuchy.
Z mężem staralismy się 15 miesiecy o dziecko. W końcu się udało. Wszystkie nasze wyniki ok, droznosc jajowodow Ok, własna owulacja a ciazy nie było. Przez pół roku jakoś się nie stresowałam ale potem co miesiac płacz i pytanie dlaczego sie nie udaje nawet mimo monitoringu. Udało się po drugim cyklu z clo gdy już odpuściłam, nie myślałam o tym bo pracowałam po 12 godzin w powoli traciłam wiarę ze może się udać bo skoro się nie udawało to dlaczego ma zaskoczyć.
W końcu zorientowałam się że okres nie przychodzi. Zrobiłam test po 5 dniach i mamy to
Dziewczyny wierzę że każdej się uda nie traćcie wiary, trzymam kciuki z całego serca żeby każda z was się doczekała.
Jeszcze niedawno czesto gościłam tutaj na grupie. Co prawda czytałam a nie pisałam ale chciałabym dodac wam wszystkim otuchy.
Z mężem staralismy się 15 miesiecy o dziecko. W końcu się udało. Wszystkie nasze wyniki ok, droznosc jajowodow Ok, własna owulacja a ciazy nie było. Przez pół roku jakoś się nie stresowałam ale potem co miesiac płacz i pytanie dlaczego sie nie udaje nawet mimo monitoringu. Udało się po drugim cyklu z clo gdy już odpuściłam, nie myślałam o tym bo pracowałam po 12 godzin w powoli traciłam wiarę ze może się udać bo skoro się nie udawało to dlaczego ma zaskoczyć.
W końcu zorientowałam się że okres nie przychodzi. Zrobiłam test po 5 dniach i mamy to
Dziewczyny wierzę że każdej się uda nie traćcie wiary, trzymam kciuki z całego serca żeby każda z was się doczekała.
Ja od wczoraj mam pobolewanie łydek :O . Czytałam gdzieś że takie są nawet pierwsze objawy, jak pobolewanie mięśni itp. ale nie sądzę aby było tak w moim przypadku. W pierwszej ciąży nie miałam objawów oprócz plamienia implementacyjnego oraz zatrzymania miesiączki. Więc staram sobie nic nie wkręcać.
B
B206
Gość
To wyczulenie na każdy objaw jest chyba najgorsze bo rośnie nadzieja i potem rozczarowanie jest większe... Pamiętam te pierwsze cykle jakaś masakra... a jak zaszłam poza krwawieniem zero objawow Ja chociaż tyle osiągnęłam że od kilku cykli niczego sobie nie wmawiam czuje się "normalnie" więc i nadziei nie nakręcam
L
Ladycarooo
Gość
ja mam wrażenie ze połowę tych objawów odpowiada moja zryta głowaTo wyczulenie na każdy objaw jest chyba najgorsze bo rośnie nadzieja i potem rozczarowanie jest większe... Pamiętam te pierwsze cykle jakaś masakra... a jak zaszłam poza krwawieniem zero objawow Ja chociaż tyle osiągnęłam że od kilku cykli niczego sobie nie wmawiam czuje się "normalnie" więc i nadziei nie nakręcam
reklama
B
B206
Gość
Też tak miałam to było wyczerpujące człowiek czuje się jak wariatja mam wrażenie ze połowę tych objawów odpowiada moja zryta głowa
Podziel się: