Ja się dzisiaj mega wyspalam wstałam pp 9 czuje się dziś dobrze właśnie robię staremu spaghetti i niedługo wybieram się na paznokcie chociaż w ogóle nie mam pomysłu co sobie na mój zrobić może doradzacie co Wy teraz macie ?A jak tam dzisiaj wasze samopoczucia babki?
reklama
pannadarianna
Fanka BB :)
Ja mam czarnego frencha Jakoś już chyba się wyleczyłam z pstrokatych malowideł i neonowych kolorów ale zazdroszczę tego wyspania. SerioJa się dzisiaj mega wyspalam wstałam pp 9 czuje się dziś dobrze właśnie robię staremu spaghetti i niedługo wybieram się na paznokcie chociaż w ogóle nie mam pomysłu co sobie na mój zrobić może doradzacie co Wy teraz macie ?
pannadarianna
tylko już mi skórki powoli wychodząJa się dzisiaj mega wyspalam wstałam pp 9 czuje się dziś dobrze właśnie robię staremu spaghetti i niedługo wybieram się na paznokcie chociaż w ogóle nie mam pomysłu co sobie na mój zrobić może doradzacie co Wy teraz macie ?
Załączniki
Ale piękne, delikatnie i klasycznietylko już mi skórki powoli wychodzą
Jula19
U mnie dzisiaj brak sił . Ledwo wstalam do pracy wszystkie budziki wyłączyłam, a jak zobaczyłam na tel że jest już 6:30 to wyprulam z łóżka. Bolą mnie plecy, w krzyżu i ogólnie jestem jakas taka....coś mi się wydaje że nadciąga @!!!! Także kolejny cykl bedzie stracony....A jak tam dzisiaj wasze samopoczucia babki?
pannadarianna
Aaaaa mysl pozytywnie. Moze wcale nie będzie tak źle. Przecież ból pleców nie zawsze zwiastuje @U mnie dzisiaj brak sił . Ledwo wstalam do pracy wszystkie budziki wyłączyłam, a jak zobaczyłam na tel że jest już 6:30 to wyprulam z łóżka. Bolą mnie plecy, w krzyżu i ogólnie jestem jakas taka....coś mi się wydaje że nadciąga @!!!! Także kolejny cykl bedzie stracony....
Jula19
Ale znam to uczucie i pewnie coś nadciąga. Chciałabym żeby było inaczej No ale co poradzić....a moje myślenie nie wiem czy jeszcze będzie kiedyś pozytywne. Ciągle porażka jakas...Aaaaa mysl pozytywnie. Moze wcale nie będzie tak źle. Przecież ból pleców nie zawsze zwiastuje @
U mnie ból krzyża też występuje a jednak dwie kreseczki i beta46 prawie jest, więc może nic straconego. Trzymam kciukiU mnie dzisiaj brak sił . Ledwo wstalam do pracy wszystkie budziki wyłączyłam, a jak zobaczyłam na tel że jest już 6:30 to wyprulam z łóżka. Bolą mnie plecy, w krzyżu i ogólnie jestem jakas taka....coś mi się wydaje że nadciąga @!!!! Także kolejny cykl bedzie stracony....
Jula19
Bardzo bym chciała....U mnie ból krzyża też występuje a jednak dwie kreseczki i beta46 prawie jest, więc może nic straconego. Trzymam kciuki
reklama
kasiaa91
Takie plamienia są częste w prawidłowych zdrowych ciążach . Nie martw się na zapasMam nadzieję, bo plamienie jest brązowe więc mam nadzieję. Jutro wizyta na 13.30
Podziel się: