reklama
pannadarianna
Fanka BB :)
Ja żeby nie myśleć, zabrałam się na porządki w domu i nazbieraliśmy tyle rzeczy z mężem, ze jutro jedziemy wesprzeć z naszym psiakiem zbiórkę na schronisko lepiej mi jak zajmę czymś głowę. Chyba nie powinnam tak schizowac i na sile przyspieszać testowanie
Załączniki
pannadarianna
super, bo serio nie ma sensu robić jutroDobra widzę ze mam sobotę wolną, to skocze w sobotę rano
pannadarianna
trzymam kciuki tak czy siakZrobię pinka rano i zobaczę. Jak będzie cień to zrobię, jak nie to nie bo krew mnie dobije. Test to jednak ma człowiek poczucie że może coś źle zrobił itd. a krew to jednak daje 100%. Jeszcze chcę się pooszukiwać do wtorku
olka11135
trzymam kciuki tak czy siak
Melduję że nadal biel vizira więc bety nie robię nie ma co
pannadarianna
przykro mi kochana. W każdym razie myśl pozytywnieMelduję że nadal biel vizira więc bety nie robię nie ma co
Ja się obudziłam z delikatnym bólem gardła, stary wczoraj coś chrypił. Mam nadzieje, ze mi to w żaden sposób nie zaszkodzi..
Weronik@29
Hej dziewczyny. No i jak przypuszczałam wczoraj mialam kreseczke fabryczną . Dzisiaj totalna biel no nic idziemy do przodu
Weronik@29
Bede testować dalej tak czy siak cycki mnie bolą po bokach i tak ciągną a to w moim przypadku mega nowość. Zakupie może inne marki testy dzisiaj dla porównania nie ma co sie załamywać może po zbiciu prolaktyny sie uda .
Cześć dziewczyny, ja dziś trochę się ogarnęłam z emocjami, straszna boi dupa jestem, muszę mieć wszystko na już wczoraj zaczęły mnie boleć piersi po bokach są nabrzmiale, nie widzę moich rozstępów na piersiach, więc sporo urosly, plamienie przeszło wydaje mi się ze to około miesiączkowe. Dziś ta wizyta u lekarza, ale mam świadomość że nic nie zobaczy, ważne aby powiedział skąd te plamienie
Ostatnia edycja:
reklama
pannadarianna
A u mnie 9 dni do @ i mam delikatnie obrzmiałe piersi, ale to zawsze tak mam, znowu boli mnie podbrzusze i kłuje lewy jajnik wiec to już nic niesamowitego
Podziel się: