Weronik@29
Fanka BB :)
Ja tak mam co miesiącA u mnie 9 dni do @ i mam delikatnie obrzmiałe piersi, ale to zawsze tak mam, znowu boli mnie podbrzusze i kłuje lewy jajnik wiec to już nic niesamowitego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak mam co miesiącA u mnie 9 dni do @ i mam delikatnie obrzmiałe piersi, ale to zawsze tak mam, znowu boli mnie podbrzusze i kłuje lewy jajnik wiec to już nic niesamowitego
Jaki cudowny piesełJa żeby nie myśleć, zabrałam się na porządki w domu i nazbieraliśmy tyle rzeczy z mężem, ze jutro jedziemy wesprzeć z naszym psiakiem zbiórkę na schronisko lepiej mi jak zajmę czymś głowę. Chyba nie powinnam tak schizowac i na sile przyspieszać testowanie
dziękuje ja się śmieje że to mój syneczek kochany i jak będzie dzidzia, to będę miała dwójkę dzieciJaki cudowny pieseł
pocieszyłaś ale jakoś to będzie. W środę za tydzień juz pójdę na betę żeby nie bawić się w sikane testyJa tak mam co miesiąc
Ja mam seterkę irlandzką i to też nasza "córunia"dziękuje ja się śmieje że to mój syneczek kochany i jak będzie dzidzia, to będę miała dwójkę dzieci
kocham seteryJa mam seterkę irlandzką i to też nasza "córunia"
Skoro u ciebie to jednorazowe to oby to fasolka nawet jesli u mnie występuje to co msc nie wyklucza ciąży objawy praktycznie zazwyczaj są jak na okres a za cienie trzymam kciukasypocieszyłaś ale jakoś to będzie. W środę za tydzień juz pójdę na betę żeby nie bawić się w sikane testy
Ja wiem wiem, smieje sie tylko z tym pocieszeniem brzuch mnie boli zazwyczaj dopiero 3-4 dni przed @ a nie bez przerwy po owulacji. zobaczymy co to będzieSkoro u ciebie to jednorazowe to oby to fasolka nawet jesli u mnie występuje to co msc nie wyklucza ciąży objawy praktycznie zazwyczaj są jak na okres a za cienie trzymam kciukasy