pannadarianna
Fanka BB :)
Znowu ból sutków niemiłosierny, boli mnie to podbrzusze cholera. Temperatury nie mierzyłam dzis rano, zapomniałam. Zaczynam się stresowac ze znowu nic z tego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od 2 dni mam 37.3/37.4 przed owulacją (pikiem) było 36.8/37.0Wow a ja myślałam ze mam niskie temepratury jednak od paru miesięcy mam 36.3 pod pachą książkowo.
Długie lata miewalam 35.3 cos sie zmieniło hehe
Ale w pochwie 35.2 to faktycznie malutko jak na ciążę ale skoro wszystlo gra to taka natura
Miałam nockę w pracy, więc dopiero teraz robię, ale to pierwszy poranny mocz i chyba mamy toJak dzisiejszy test ?
Dziewczyny mam pytanie, ile razy powtarzalyscie betę jak wyszlo to, że jesteście w ciąży?
Kup sobie może jakiś żel, globulki czy krem dopochwowy. Fajny jest vagisan globulki nawilżające lub mucovagin żel. Używam czasem jak czuję właśnie, że mam tak sucho. Działa od razu i czuć ukojenieWiecie jaką mam pustynie w majtkach, aż mnie wszystko piecze
Ja w 1 trymestrze to bywało, że co tydzień byłam u lekarza i miałam usg. Pierwsze 4-7 tygodni było raz w tygodniu na pewno. Syn okaz zdrowia. Niezdrowe jest słuchanie serduszka przed 12 tc ale samo usg raczej nie jest szkodliweJa nie powtarzałam, w poprzednich ciążach test i betę robiłam w okolicy 6 tygodnia więc wyniki były na tyle duże, że 1-3 dni później szłam na USG, które już pokazało piękne zarodki z serduszkami. Także nie było co sprawdzać.
Teraz trochę inny klimat więc pewnie zrobię 2-3 razy, a potem już USG
Mój lekarz robi USG na każdej wizycie plus skierowanie na te każdego trymestru więc trochę tego będzie. Z córką, średnio co 1-2 tygodnie byłam na USG. Podobno nie jest to niezdrowe, ale nie wiadomo więc nie namawiam do takiego pooglądania dziecka no stop
O dzięki, bo do pewnego mementu było ok, wczoraj w pracy to nawet usiąść nie mogłam tak piekłoKup sobie może jakiś żel, globulki czy krem dopochwowy. Fajny jest vagisan globulki nawilżające lub mucovagin żel. Używam czasem jak czuję właśnie, że mam tak sucho. Działa od razu i czuć ukojenie
Miałam nockę w pracy, więc dopiero teraz robię, ale to pierwszy poranny mocz i chyba mamy to