pannadarianna
Fanka BB :)
Dzien dobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry u mnie dziś gorsza noc. Syn się budził i płakał nie wiadomo o co,nie szło go uspokoić od rana skacze mi masakrycznie powieka nie wiem czemu. Biorę codziennie magnez, potas, żelazo...tak mnie denerwuje to oko. Nie wiem skąd te drgania...Dzien dobry
może ciśnienie ? u nas dzisiaj tak mąż chrapał, że nic prawie nie spałam dziad jeden. Pójdzie do salonu Ajjj no to ciężki dzień. Kawka i będzie dobrzeDzień dobry u mnie dziś gorsza noc. Syn się budził i płakał nie wiadomo o co,nie szło go uspokoić od rana skacze mi masakrycznie powieka nie wiem czemu. Biorę codziennie magnez, potas, żelazo...tak mnie denerwuje to oko. Nie wiem skąd te drgania...
Może to być pierwszy „objaw” ciąży. Oglądałam filmiki na yt gdzie kobiety kilka dni po owulacji doświadczały takiego skakania powieki a później wychodziło,że były w ciąży. Może coś się już zadziało u Ciebie.Dzień dobry u mnie dziś gorsza noc. Syn się budził i płakał nie wiadomo o co,nie szło go uspokoić od rana skacze mi masakrycznie powieka nie wiem czemu. Biorę codziennie magnez, potas, żelazo...tak mnie denerwuje to oko. Nie wiem skąd te drgania...
Nie mam ciśnieniomierza bo jak tylko chce zmierzyć ciśnienie to mam taki stres, że mi wychodzi za wysokiemoże ciśnienie ? u nas dzisiaj tak mąż chrapał, że nic prawie nie spałam dziad jeden. Pójdzie do salonu Ajjj no to ciężki dzień. Kawka i będzie dobrze
Super by byłoMoże to być pierwszy „objaw” ciąży. Oglądałam filmiki na yt gdzie kobiety kilka dni po owulacji doświadczały takiego skakania powieki a później wychodziło,że były w ciąży. Może coś się już zadziało u Ciebie.
Ja tylko 2Dziewczyny mam pytanie, ile razy powtarzalyscie betę jak wyszlo to, że jesteście w ciąży?