reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dzień dobry 😄 u mnie dziś gorsza noc. Syn się budził i płakał nie wiadomo o co,nie szło go uspokoić 😵‍💫 od rana skacze mi masakrycznie powieka nie wiem czemu. Biorę codziennie magnez, potas, żelazo...tak mnie denerwuje to oko. Nie wiem skąd te drgania...
może ciśnienie ? u nas dzisiaj tak mąż chrapał, że nic prawie nie spałam :D dziad jeden. Pójdzie do salonu :p Ajjj no to ciężki dzień. Kawka i będzie dobrze :)

Dzień dobry 😄 u mnie dziś gorsza noc. Syn się budził i płakał nie wiadomo o co,nie szło go uspokoić 😵‍💫 od rana skacze mi masakrycznie powieka nie wiem czemu. Biorę codziennie magnez, potas, żelazo...tak mnie denerwuje to oko. Nie wiem skąd te drgania...
Może to być pierwszy „objaw” ciąży. Oglądałam filmiki na yt gdzie kobiety kilka dni po owulacji doświadczały takiego skakania powieki a później wychodziło,że były w ciąży. Może coś się już zadziało u Ciebie.

może ciśnienie ? u nas dzisiaj tak mąż chrapał, że nic prawie nie spałam :D dziad jeden. Pójdzie do salonu :p Ajjj no to ciężki dzień. Kawka i będzie dobrze :)
Nie mam ciśnieniomierza bo jak tylko chce zmierzyć ciśnienie to mam taki stres, że mi wychodzi za wysokie 😂😂😂
Chrapanie najgorsze, mój na szczęście nie chrapie ale zdarza mu się gadać przez sen. Jakiś czas temu mnie dosyć mocno popchnął w nocy, ja się obudziłam i pytam czy jest normalny robić takie coś a on w transie jakimś był bo coś mu się śniło...ogólnie bywa niebezpiecznie 😂😂

Przy mojej 2 ciąży po owulacji dostałam okropnej infekcji pochwy. Pamietam, że mi ktoś napisał o dziewczynie u której to był 1 objaw właśnie w tak krótkim czasie zwiastujący ciążę i faktycznie u mnie też tak było ale nie wiem na ile jest to przypadek a na ile faktycznie była to mała przepowiednia. 😃

Mnie ucho nawala juz chyba po raz 5 tej jesieni można oszalec 😪. Niby 3 dni do okresu ale patrząc na Pik pewnie 5 dni. Wczoraj w nocy jakies bóle krzyża miałam kłujące 🤔🤷🏼‍♀️i teraz znowu to samo. Cholipcia wie co to hehe. Zwykle na okres mam taki tempy ból 😅całego lędzwia no zobaczymy może dzisiaj testy dojdą zanim wrócę do domu to sobie sikne 😅a później czeka na mnie tabletka 😑

reklama
Do góry