reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Wow a ja myślałam ze mam niskie temepratury 😅😅jednak od paru miesięcy mam 36.3 pod pachą książkowo.
Długie lata miewalam 35.3 😅cos sie zmieniło hehe
Ale w pochwie 35.2 to faktycznie malutko jak na ciążę ale skoro wszystlo gra to taka natura 😉
Ja od 2 dni mam 37.3/37.4 😀 przed owulacją (pikiem) było 36.8/37.0
Zobaczymy co z tego ukwitnie 😂
Przy ciąży z synkiem też tak mierzyłam nie idealnie o tej samej godzinie ale utrzymywało się tak jak teraz aż przez całą ciążę. Mam nadzieje, że nie spadnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Załączniki

• IMG_20211130_094410.jpg
    IMG_20211130_094410.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 124
Dziewczyny mam pytanie, ile razy powtarzalyscie betę jak wyszlo to, że jesteście w ciąży?

Ja nie powtarzałam, w poprzednich ciążach test i betę robiłam w okolicy 6 tygodnia więc wyniki były na tyle duże, że 1-3 dni później szłam na USG, które już pokazało piękne zarodki z serduszkami. Także nie było co sprawdzać.

Teraz trochę inny klimat więc pewnie zrobię 2-3 razy, a potem już USG :)
Mój lekarz robi USG na każdej wizycie plus skierowanie na te każdego trymestru więc trochę tego będzie. Z córką, średnio co 1-2 tygodnie byłam na USG. Podobno nie jest to niezdrowe, ale nie wiadomo więc nie namawiam do takiego pooglądania dziecka no stop :)

Ja nie powtarzałam, w poprzednich ciążach test i betę robiłam w okolicy 6 tygodnia więc wyniki były na tyle duże, że 1-3 dni później szłam na USG, które już pokazało piękne zarodki z serduszkami. Także nie było co sprawdzać.

Teraz trochę inny klimat więc pewnie zrobię 2-3 razy, a potem już USG :)
Mój lekarz robi USG na każdej wizycie plus skierowanie na te każdego trymestru więc trochę tego będzie. Z córką, średnio co 1-2 tygodnie byłam na USG. Podobno nie jest to niezdrowe, ale nie wiadomo więc nie namawiam do takiego pooglądania dziecka no stop :)
Ja w 1 trymestrze to bywało, że co tydzień byłam u lekarza i miałam usg. Pierwsze 4-7 tygodni było raz w tygodniu na pewno. Syn okaz zdrowia. Niezdrowe jest słuchanie serduszka przed 12 tc ale samo usg raczej nie jest szkodliwe

reklama
Ej to ja mam z dupy pytanie, na miarę tych różnych dziwnych wątków tu na forum, ale ... kiedy najwcześniej może wyjść test? W sensie ile dpo? Niby 6 + 48h to ledwie 8dpo ale w ogóle zna ktoś taki przypadek?

Do góry