Bibi89
Fanka BB :)
Dobra, ogarnęłam na digital nie ma kresek wiec mialas na myśli zwykłyA który clearblue? Ten digital czy zwykły czy nie ma znaczenia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra, ogarnęłam na digital nie ma kresek wiec mialas na myśli zwykłyA który clearblue? Ten digital czy zwykły czy nie ma znaczenia?
Zwykły. Ten cyfrowy jest na pewno 25. On mi wtedy wyszedl negatywny jak beta miala 18.7A który clearblue? Ten digital czy zwykły czy nie ma znaczenia?
Tak hahahDobra, ogarnęłam na digital nie ma kresek wiec mialas na myśli zwykły
Moje objawy co miesiąc przed okresem ale skoro u ciebie to jednorazowe to chyba cos jest na rzeczyDobra myślę, ze coś jest na rzeczy, strasznie bolą mnie plecy jak na @ i czuje takie dziwne napięcie w brzuchu
Kurde już sama nie wiem, przed okresem nie sikam nigdy co kulka minut, czuję się jakbym miała zapalenie pęcherzaMoje objawy co miesiąc przed okresem ale skoro u ciebie to jednorazowe to chyba cos jest na rzeczy
No ja to właśnie tez chodzę zwykle często siku także ciężko by mi było po tym stwierdzić Trzymam kciuki za twoje dwie kreski jutro ranoJutro rano zrobię test z porannego moczu, zobaczymy czy cień znowu będzie
Jakie to dokładnie testy?Co do clearblue to tak. Mi wyszedł dosłownie cień cienia a beta na drugi dzień była dopiero 18.7 więc musiała być minimalna ten dzień wcześniej