reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Jeny, cały dzisiejszy dzień od rana boli mnie prawy jajnik. No jakby mi ktos szpilkę wbijał. Czuje taki dyskomfort ze masakra. Niedługo mąż z pracy wróci, to szybko się wykąpie i spadam pod kocyk z herbatka. Wystarczy już emocji na dzisiaj 🙈

Jeny, cały dzisiejszy dzień od rana boli mnie prawy jajnik. No jakby mi ktos szpilkę wbijał. Czuje taki dyskomfort ze masakra. Niedługo mąż z pracy wróci, to szybko się wykąpie i spadam pod kocyk z herbatka. Wystarczy już emocji na dzisiaj 🙈
Mnie też dzisiaj jajniki bola no ale dopiero 3 dni po piku jest...nigdy tez po owu nie mialam takich bóli. Nie pamietam jak bylo w cyklach kiedy zaszlam...gdyby faktycznie lekarz dobrze popatrzyl ze owu byla to dzis tak z 6 dni po jest...sama nie wiem juz kiedy testowac a nie chce na marne zuzywac bo sa mega drogie 😐😮‍💨

Mnie też dzisiaj jajniki bola no ale dopiero 3 dni po piku jest...nigdy tez po owu nie mialam takich bóli. Nie pamietam jak bylo w cyklach kiedy zaszlam...gdyby faktycznie lekarz dobrze popatrzyl ze owu byla to dzis tak z 6 dni po jest...sama nie wiem juz kiedy testowac a nie chce na marne zuzywac bo sa mega drogie 😐😮‍💨
A ja Ci powiem, ze ja już nie wiem sama kiedy był ten pik. test owulacyjny pokazał mega pozytyw w czwartek, 25.11. W piątek czułam duże kłucie lewego jajnika, na przemian z bólem brzucha jak na okres. Wg moich cykli z apki, owulacja powinna być dopiero 27.11. A wczoraj (28.11) cały dzień miałam bóle podbrzusza i jajnika w ten dzień. Ale w sumie ze starym działaliśmy już od 23.11 do wczoraj, więc kiedy by nie była, to daliśmy radę :D Cierpliwie muszę poczekać i już. No i biegam dziś na siku. Już chyba z 7 raz, a wypiłam dzisiaj tylko dwie kawy. A co do tych testów, może chcesz paczkę z PL z testami na jakiś czas żeby nie musieć się martwić ze zużyjesz te kupione u siebie jak są drogie?

reklama
A ja Ci powiem, ze ja już nie wiem sama kiedy był ten pik. test owulacyjny pokazał mega pozytyw w czwartek, 25.11. W piątek czułam duże kłucie lewego jajnika, na przemian z bólem brzucha jak na okres. Wg moich cykli z apki, owulacja powinna być dopiero 27.11. A wczoraj (28.11) cały dzień miałam bóle podbrzusza i jajnika w ten dzień. Ale w sumie ze starym działaliśmy już od 23.11 do wczoraj, więc kiedy by nie była, to daliśmy radę :D Cierpliwie muszę poczekać i już. No i biegam dziś na siku. Już chyba z 7 raz, a wypiłam dzisiaj tylko dwie kawy. A co do tych testów, może chcesz paczkę z PL z testami na jakiś czas żeby nie musieć się martwić ze zużyjesz te kupione u siebie jak są drogie?
Wlasnie ja mialam pik w piatek i klucie wtedy lewego jajnika i czuje ze na bank wtedy byla owulacja ale lekarz w srode twierdzil ze z prawego juz byla i bedzie druga z lewego wiec ja tez juz po prostu nic nie wiem. Mam testow na jakies 2 cykle. Jak sie nie uda to faktycznie lepsza opcja by byla wysylka z pl.❤❤❤ zobaczymy ile nam to zajmie ale nie wiem czemu mam takie przeczucie, że zobaczę jednak te 2 kreski w ciagu najblizszych 2 miesiecy 😅 ale jak wiadomo przeczucia bywaja mylne 🤣🤣

Do góry