L
Lebkuchen_mum
Gość
TenJakie to dokładnie testy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TenJakie to dokładnie testy?
Dzięki, zamówię
Zamówiłam. Na Allegro 45 zł za dwa. Zrobię 13 grudnia
U mnie 20€ za 2 ale też mam w pogotowiu tyle, że nie było tych z plusem tylko z samą linią ale czytałam, że są tak samo dobre i czułe. Ja 1 robie 5 grudniaZamówiłam. Na Allegro 45 zł za dwa. Zrobię 13 grudnia
Ja to się chyba nie nadaje tu bo nie widzę cienia cienia
Ja kupuje na amazonie 6 euro za 1U mnie 20€ za 2 ale też mam w pogotowiu tyle, że nie było tych z plusem tylko z samą linią ale czytałam, że są tak samo dobre i czułe. Ja 1 robie 5 grudnia
Patrzyłam i u mnie nie ma tak tanio. Podaj linkJa kupuje na amazonie 6 euro za 1
U mnie początkowo też był presja różnicy wieku bo według mnie jest już totalnie za duża, ale wyszłam z założenia, że skoro jest za duża to już bez różnicy ten rok w tą czy w tamtą
A te pecherzyki dojrzewają i pękają czy tylko dojrzewają? Ja tez mam PCOS i w ostatnim (zarazem pierwszym jako tako monitorowanym) cyklu długim bo prawie 100 dni, pęcherzyk dojrzewał pomiędzy 55 a 67 dniem cyklu ale nie pękł.Nie, to jest największa zagadka. Dlatego następne pół roku będziemy poświęcać pewnie głównie na moją diagnostykę. Badania wyszły mi idealnie, jestem szczupła - faktycznie w obrazie usg jajniki wyglądają jak przy PCOS bo mam bardzo dużo pęcherzyków, ale one dojrzewają, a w PCOS nie powinny
https://www.amazon.es/Clearblue-Pru...e&qid=1638201435&sprefix=clear,aps,315&sr=8-7Patrzyłam i u mnie nie ma tak tanio. Podaj link