Weronik@29
Fanka BB :)
O wow niezle a to z rannego moczu? Chyba nie coJezuuu, nie będę się podniecać za bardzo
Okres aplikacja pokazuje mi na 4-5 grudnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O wow niezle a to z rannego moczu? Chyba nie coJezuuu, nie będę się podniecać za bardzo
Okres aplikacja pokazuje mi na 4-5 grudnia
No właśnie nie, ciekawości zrobiłam, bo straszna pustynia w majtkach. I patrzę cień cienia, zrobiłam drugi dopiero, u też jest cieńO wow niezle a to z rannego moczu? Chyba nie co
Jak to prawda ze zaciążyłam, mąż będzie miał prezent na mikołajki
Zrobię test za kilka dni z porannego moczu, ale trzymajcie kciuki, zeby ten cień okazał się bąbelkiemZrób betę, albo kolejny test za 2-3 dni powinna już być wyraźniejsza. Bo teraz to taki rzeczywiście cień cienia.
Ale i tak gratulacje
Nie dziwię sięNie będę mogła się skupić w pracy przez to wszystko
Co do clearblue to tak. Mi wyszedł dosłownie cień cienia a beta na drugi dzień była dopiero 18.7 więc musiała być minimalna ten dzień wcześniejJuż pisałam, że tu na forum różne historie były. Generalnie z mojego wywiadu wychodzi, że pinki strumieniowe są zdecydowanie najlepsze. Gdzieś kiedyś też na innym forum czytałam że clearblue podaje czułość na 25 - ale nieoficjalnie ma ją już od 6 i że najszybciej wychodzą. Ale czy to prawda to nie wiem
A który clearblue? Ten digital czy zwykły czy nie ma znaczenia?Co do clearblue to tak. Mi wyszedł dosłownie cień cienia a beta na drugi dzień była dopiero 18.7 więc musiała być minimalna ten dzień wcześniej