pannadarianna
Fanka BB :)
Ja dziś tez testowałam - to samo co zwykle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To trzymam za nas kciukiJa mam planowany albo sroda albo czwartek. Ale dzis mi kawa nie smakowała, wzielam 2 lyki i odstawiłam. Będę tez testować na dniach
Ja niby w piątek. Korci mnie, żeby testować ale boję się, że nic z tego i się wstrzymuje póki daje rade się wstrzymać. Walczę ze soba. Trzymam kciukiJa mam planowany albo sroda albo czwartek. Ale dzis mi kawa nie smakowała, wzielam 2 lyki i odstawiłam. Będę tez testować na dniach
Nie, dlatego że to norma dla CAŁEGO pierwszego trymestru. I tak w 3 tygodniu progesteron wynoszący 11, w 9 będzie wynosił 30. To wynik w normie, fizjologicznej, poprawnej, przy normalnej fazie i wydolności lutealnej.Nikt tu nie mówi o braniu jak cukierki ale nie zaniepokoił by cię fakt ciąży przy progesteronie 11 gdzie norma jest od 11 do bodajże ponad 40? Raczej jest to słaby wynik...
U
Dzień po terminie miesiączki tak? Właśnie nadzieję jakąś mam ale nie duża. Widzę jakby kilka przesłanek podobnych do pierwszej ciąży. Ale niektóre rzeczy się różnią. Więc tak naprawdę okaże się. W pierwszej ciąży zaliczyłam bladziocha w w terminie @Pamiętam jak testowałam ostatnio. To biel vizira, dzien po nie testowałam. I na 3 dzien znowu zatestowlaam i slaba kreska. A nadzieje i przeczucie miałam, że sie udalo. Takze jeśli masz twarda glowe i nadzieje to testuj sobie dzieb po dniu, moze akurat. 3mam kciuki
GratulacjeDobrego dnia dziewczyny. Ja dziś uległam i chyba nie ka wątpliwości. Po południu beta a jutro lekarz po leki.
Super ! Ja tez dziś nie wytrzymałam ale u mnie taki mega zarys cień... wiec zrobię jutro i pojutrze i zobaczę ! Gratulacje )Dobrego dnia dziewczyny. Ja dziś uległam i chyba nie ka wątpliwości. Po południu beta a jutro lekarz po leki.
Pokaż ! Ja też miewalam cienie, omg cien cienia i to bylo to.
Również gratulacje w takim razieSuper ! Ja tez dziś nie wytrzymałam ale u mnie taki mega zarys cień... wiec zrobię jutro i pojutrze i zobaczę ! Gratulacje )