Piękne krechy! GratulacjeDobrego dnia dziewczyny. Ja dziś uległam i chyba nie ka wątpliwości. Po południu beta a jutro lekarz po leki.
reklama
Blondi_87
Fanka BB :)
Słabe endometrium wyjątkowo...ledwie 6 mm więc nie ma na co liczyć...Teraz na Ciebie kochana pora
Może zajdę przy pracy jak nie będzie kolejkiWidzę ten zarys, lekki kolor różu, proponuję betę
Zrobiłam dziś ale Pinkiem 20 bo tylko to miałam w domu. Nie mam czym się chwalić. Widzę tylko bielDziękuję! Kiedy ty testujesz?
Luna88
GratulacjeDobrego dnia dziewczyny. Ja dziś uległam i chyba nie ka wątpliwości. Po południu beta a jutro lekarz po leki.
@ w piątek niby. Zobaczymy, pewnie po prostu nic z tegoMoze jeszcze szybko...
Właśnie muszę kupić Nie wiem jak ostatnio kupowałam. Super czułe kupiłam dwa a tu żaden nie jest 10To jeszcze czas kochana, nie martw sie. Tylko rob 10mlu testy.
Blondi_87
Niby tak ale przy dobrym się nie udawało to przy słabym tym bardziej na nic nie liczę... Zwłaszcza że od dnia przed owulacja czuje się jakbym miała dosłownie za 3 sek dostać okres... Dziwny ten cykl w ogóleJa slyszalam, ze przy 6mm dziewczyny zachodziły...
L
Lebkuchen_mum
Gość
Super. Gratuluję ❤. Tak właśnie czułam, po biochemicznej łatwiej zajść i w większości przypadków kolejny cykl jest szczęśliwy czekamy na betęDobrego dnia dziewczyny. Ja dziś uległam i chyba nie ka wątpliwości. Po południu beta a jutro lekarz po leki.
Daj znać jak będziesz po 1 dawce heparyny...ja mam mega cykora jak myśle o 1 zastrzyku
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Cos jestZawsze miałam totalna biel wizyra nawet pod światło coś cokolwiek nic - a tu jednak strasznie blady chociaż zarys i ciężko temu fotkę strzelić
Podziel się: