reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie na tych testach pik był gdy kreska była aż bordowa tak jak zawsze na testach innej firmy 🙂 wiadomo,nie każdy ma tak samo, zrwszta testy nie sa w 100% miarodajne co i sama się na sobie przekonałam bo miałam owulację dzień przed pozytywem 😀
Nie są, serie też bywają różne i różnie się wybarwiają. U mnie chyba się pokrywa bo okresu dostaje 15/16 dni po

reklama
Ale jestem wkurzona...dalej nie mam @ 🤬 jak zwykle tak musi byc. Mowilam czlowiek pech bo zamiast lutealna 12 dni jak to czasami to teraz pewnie 15 bedzie trwac...ahhh biore teraz gorącą kąpiel może coś przyśpieszę 😂😂😂 mój już tylko się dopytuje kiedy się staramy. Kupił sobie laptopa o którym "zawsze marzył" i mi mówi, że teraz pora spełnić moje marzenie czyli drugi bejbik haaahaha 😅 jak go łatwo przekupić 😂 (oczywiście to nie tak na serio bo wiadomo, że to poważna decyzja i podjęta jak wspominałam 6 msc temu, dopisuje to bo są nowe osoby ktore mogą nie ogarnąć sytuacji i mnie zjehać 😄)

Ale jestem wkurzona...dalej nie mam @ 🤬 jak zwykle tak musi byc. Mowilam czlowiek pech bo zamiast lutealna 12 dni jak to czasami to teraz pewnie 15 bedzie trwac...ahhh biore teraz gorącą kąpiel może coś przyśpieszę 😂😂😂 mój już tylko się dopytuje kiedy się staramy. Kupił sobie laptopa o którym "zawsze marzył" i mi mówi, że teraz pora spełnić moje marzenie czyli drugi bejbik haaahaha 😅 jak go łatwo przekupić 😂 (oczywiście to nie tak na serio bo wiadomo, że to poważna decyzja i podjęta jak wspominałam 6 msc temu, dopisuje to bo są nowe osoby ktore mogą nie ogarnąć sytuacji i mnie zjehać 😄)
Los bywa złośliwy... Oby ciepła kąpiel coś dała 🤞

Dziewczyny jestem po wizycie u doktora już 2 tyg powiedział mi ze mam ostra nadzerke gruczołowa i nie ma szans na ciąże, dużo uplawow i ten stan zapalny zabija 95% plemników. Jutro jadę do innego na konsultacje do Wro bo ten pierwszy zaproponował zamrażanie ale krzyknął sobie 1500zl. Co myśleć ?

Dziewczyny jestem po wizycie u doktora już 2 tyg powiedział mi ze mam ostra nadzerke gruczołowa i nie ma szans na ciąże, dużo uplawow i ten stan zapalny zabija 95% plemników. Jutro jadę do innego na konsultacje do Wro bo ten pierwszy zaproponował zamrażanie ale krzyknął sobie 1500zl. Co myśleć ?
Nie słyszałam aby nadżerka zabijała plemniki ale na pewno stan zapalny w tym obrębie znacznie ogranicza zajście w ciążę. Najpierw próbuj leczyć. Ale tak idź do kogoś innego na konsultację. Zawsze lepiej poznać więcej opinii niż 1 bo może się okazać, że wcale tak źle nie jest.

B
Hej

To ja tez.
Chyba najstarsza 🙂 37lat.
8 latka w domu
W 2014r terminacja ciąży w 15tc - bezczaszkowiec
Długo psychicznie wracałam do równowagi - świat mi się rozpadł.
Kilka lat przerwy i w sierpniu tego roku 2 kreseczki po 8msc starań. Niestety 2tyg temu poroniłam.
Robimy krótka przerwę regeneracyjna i wracamy do starań.
Jest ciężko, moje wyniki plodnosciowe są słabe ale myśle pozytywnie. Nasz lekarz mówi ze skoro udało się raz to musimy zrobić wszystko żeby udało się drugi.
Póki co mam zestaw suplementów a w przyszłym tyg wizytę u dietetyka klinicznego ze specjalnością „dieta a płodność”. To tez podpowiedz naszego ginekologa.
Mocno wierze, ze się uda. ❤️
Bardzo mi przykro. Wiem co to znaczy, niestety 😟 Trzymam kciuki za Twoje powodzenie i wierzę, że tym niebawem się uda 🥰🥰

Nie słyszałam aby nadżerka zabijała plemniki ale na pewno stan zapalny w tym obrębie znacznie ogranicza zajście w ciążę. Najpierw próbuj leczyć. Ale tak idź do kogoś innego na konsultację. Zawsze lepiej poznać więcej opinii niż 1 bo może się okazać, że wcale tak źle nie jest.
właśnie po to jadę jutro żeby się dowiedzieć czy wymrazanie to jedyna opcja. Dziękuje:)

Dziewczyny ktoś dziś testował? Coś ominęłam ? 🤔
Mnie korci :p ale jutro przetestować się - planowany okres w czwartek - ale wyjątkowo albo mam już objawy ciąży albo tak skutecznie sobie wmawiam :) mam niesamowity ból pleców i w 25 dc miałam plamienie takie mega jasne brązowe wpadające w roz (cykle mam 32 dniowe) - przy dwóch poprzednich nie udanych kompletnie nie miałam objawów ... wiec może sobie wkręcam :) jutro chyba zaryzykuje a nóż .. może coś wyjdzie

reklama
Do góry